זין

שוטה 1

New member
זין

מתי הפרום הזה נפתח? אני מת על דראיים אז חברה תתחילו לעשות שמח אתם בפרום טוב ובמיוחד שאתם מדברים על הלהקה הכי השוגעת בעולם כי הם מחליפים כל 3 שניות מקצב אני לא יודע איך לא נגמר להם המיקצבים אבל זה יוצא להם יפה בכל זאת יש להם את המתופף הכי טוב בעולם אז בוקר טוב לכולם אז מה עם 6 בבוקר לא נואה יאללה לעשות שמח סוף סוף יש פרום נורמאלי

NiGa

New member
חחחחחחחחחחחחחחח!!

חלש 6 בבוקר מן, אלא אם אתה שומע דרים ובפורום של דרים עם חולצה של דרים אז זה בסדר...

theriddler

New member
too much caffeine?

נשמע מצחיק ..........לכתוב בלי ניקוד.....אני צריך לנזות את זה מתישהוא....

cha ching

New member
כן...מייק פורטנוי שולט.. :))

אגב-ברוך הבא לפורום. תהנה.... (כל עוד הצבעים המזד*ינים האלה לא מפריעים לך...)

NiGa

New member
דיי זה צבעים יפים דווקא!

בקבוקים מדברים, בלי פרסומות קופצות... זה לא כזה נורא!!! חוצמזה, אני רואה שפה לא אכפת לכם כ"כ - בפורקום מנהלים לדוגמא עשו שרשור של איזה 100 תגובות, שבכל אחד כתוב משהו כמו "ירוק ואדום!? אמאל´ה!! זשה לא הולך ביחד!!" וכמובן שהמפגרים חייבים להתלהב - הם לא ראו חצי אינצ´ מעליהם את כל ההודעות שכבר כתבו בהן את זה עד עכשיו... קיצר - אם בא לכם לעשות שרשור "איכסה הצבעים האלה" -[URL='http://'] אני מרשה![/URL]

electricGirl

New member
אתה נושם לפעמים?

גם אני חושבת שפורטנוי מתופף מדהים למרות שהרבה לא אוהבים אותו כי הם אומרים שהוא מנגן בלי קשר אבל הם היו מתים להגיע לרמת נגינה שלו ואולי בגלל שהם מחליפים כלכך הרבה מקצבים במהירות אז קשה לעקוב אחריהם ואנשים שלא פתוחים לדברים חדשים או שאולי קשה להם עם העובדה שיש להקה סוףסוף שממש קשה לחקות אותה אז אנשים קוטלים אותם.

למעלה