זין קטן

yh214

New member
זין קטן

שלום, האמת היא שלפני שבוע הצגתי את אותה השאלה אבל לא קיבלתי תגובה רצינית.אז ככה אני בן 24 אבל כמעט אין לי נסיון מיני כתוצאה מהעובדה שיש לי כלי קטן - 12 ס"מ בזיקפה. אני ממש אובד עצות ולא יודע מה לעשות מכאן. תעזרו לי

אל תקשיב לו!!! ../images/Emo46.gif

עצה ממני... תלמד לענג עם האצבעות! תלמד לענג עם הלשון! בין שני מהלכים אלו אתה תחרמן אותה כל כך שהיא לא תשים לב לגודל
חוץ מזה שתנוחת האישה על הגב עם הבירכיים לפנים ואתה מעליה חודר... זו תנוחה מצויינת לחדירה מקסימלית
או שהאישה רוכבת עליך...ואם היא תצליח להביא את הרגליים לכיוון הפנים שלך במקום לקפלם אחורה...שוב...חדירה מקסימלית. אשתף אותך..ואת כולם בסיפור קטן..תרתי משמע... על בחור ששכבתי איתו ומה לעשות קטן הוא...אבל עלי לציין לטובתו שתנוחת הזיון שלו הייתה מכוונת לא למרכז הנרתיק אלא לצדדים!! מחוכם לא?? כמה קטן היה תאמין שהרגשתי אותו... זהו אז שלום לכולם נעים להכיר אנלית בתולה הגיעה לעיר רכובה על סוס לבן שגנבה מהאביר

yh214

New member
תגובה לאנלית

עד כמה הוא היה קטן? ושאלה קצת חצופה -את בעניין של להדריך אותי?

האמת לא מדדתי בסרגל...

אבל אני תמיד שמה
לגודל בעת הירידה. עם כמעט כל הזין נכנס לפה ואין מקום ליד לשפשף...זה קטן לא?? בעניין ההדרכה...חשבתי שזה מה שעשיתי בתגובתי לא?? אבל קח טיפ למציאת נקודת ה G של האישה: תחדיר אצבע לנרתיק ותבצע פעולת "בא הנה"...שם למעלה במקביל לדגדגן זה איזור המיליון $$$... מקווה שעזרתי. לילה טוב בנתיים אנאלית פורשת למיטה.... לישון..לישון... איזה ראש כחול יש לכם

Oggio

New member
הצלחת....

בתור אחד עם לשון ארוכה באמת
אני חייב להסכים איתך. אני תופס משלי די ממוצע אבל אחרי הלשון עוד לא שמעתי טענות (ברוך השם). ודרך אגב, שיחקת אותה עם התיאורים, עשית לי את זה.....

../images/Emo9.gif תודה.

אם לא קיבלת טענות למה אתה מאשים את ברוך?? השנינות שלי חלשה בשעה זו של הלילה אה??? טוב לילה טוב וחלומות כחולים

Oggio

New member
אל תעשי לי את זה......

אל תעשי לי את זה, את לא יכולה סתם כך להופיע בחיי ולהיעלם לישון........

moshesuissa

New member
../images/Emo71.gif יפה אבל...

רק 6 ס"מ נכנסים לנרתיק כל השאר לחלל הבטן- ככה שמה שיש לו זה מספיק כדי להביא אישה לאביונה (אורגזמה). דבר שני נכון דפנות הפות רגישות וגרוי שלהםיכול לספק יותר מחדירה "מלאה" ואקרובטית שאולי תתפוס לבחור חסר הנסיון שלנו כמה שרירים!!! ומובן אם רצונו בחדירה קלה ומהנה אז... "עוף שחוט" זו תנוחה בה האישה על הגברגליים ב 90% כמו עמידת נר והגבר אוחז ברגליים צמודות (כמו עוף שחוט באיטליז) וחודר. ישיבה נעימה.

למעלה