זימונים לצה"ל

ogalit

New member
זימונים לצה"ל

בנות בסביבות חנוכה כולן כמעט קיבלו זימונים למיונים לתפקידים שונים בצה"ל ואמרו לי שגם החודש יהיה גל חדש של זימונים אך כבר אמצע החודש ואני מיואשת כי ויתרתי על זימונים שהיו לי לתפקיד מסויים ואני מקווה שבסוף אני לא אדפק ויחליטו במקומי לאיזה תפקיד אלך , בלי לתת לי אפשרות לבחור בעצמי מה מתאים לי אם קיבלתן זימונים החודש אשמח שתעדכנו אותי לאיזה תפקיד זה וכאלה

heaven is here

New member
קיבלתי זימון ../images/Emo70.gif

לצוות אוויר
הבחירה הראשונה באלון העדפות... וויש מי לאק!

yelly

New member
סליחה שאני מתפרצת ככה אבל:

heaven is here - מתי קיבלת את המנילה שלך? לפני חודש? בערך? ( גם אני מאלה שמחכים במתח לזימונים)

Sister of Night

New member
עזבו אותכם מזימונים, נשבר לי כבר...

אני בערך כל שבוע במשהו שקשור לצבא.... הנה, יום חמישי יש לי תחקור בטחוני בשדה דב, והיום קיבלתי עוד זימון לבדיקות רפואיות....חיל האויר הזה טרדן.....שלא נדע... לפחות שישלמו נסיעות....יקר לנסוע כל שבוע לת"א!

*superstar*

New member
צרות של עשירים שרון../images/Emo11.gif

אם היית במצב שלנו, לא היית מתלוננת כל כך הרבה.

ogalit

New member
שלחתי כמה פקסים

שלחתי כמה פקסים לתפקידים שונים שאני רוצה לקבל מהם זימונים והגיעו אלי מכתבי תשובה שבהם היה רשום שהמיונים לתפקיד זה היו כבר ושהבקשה שלי היתקבלה ואם יהיו זימונים נוספים אולי יקראו לי אז מה זה אומר? יש סיכוי לעוד מיונים? או שהם סתם רושמים ככה לכולם כדי שיעזבו אותם? :(

OpticalIllusion

New member
אני מחכה גם .....

די מוזר, כי יש לי חברים שקטנים ממני והם כבר קיבלו .... אבל לא בוער לי , אני כבר יודע איפה אני ומה אני עושה ... סתם עוד מסמך פורמלי מטופש, לא ככה

SaMaRa 18

New member
המנילה זה חרא@!!

זה סתם כדי שתחשבו שיש לכם קשר למה שתעשו אבל בסופו של דבר הצבא יעשה איתכם מה שמתאים לו!! ד"א בין התפקידים שקיבלתי : פקידה, חיילת משטרה, ומדריכה !!! זאלו המקצועות שאני הכי לא רוצה!! וכרגע אני מתמיינת ל(ששששש...) חיילת שב"כ שזה גם.. פקידה רק פחות קקה מפקידה בצבא

Ed Hunter

New member
למה?!?!?!

חיילת שב"כ זה האמא של הפקידות! רק שתדעי ששח"מית זה תפקיד נורא נורא טוב לבנות! את שוטרת לכל דבר ללא כל תנאי צבא, בלי משמעת בלי כלום... ורוב הסיכוים שאת קל"ב... מה רע??? חוץ מזה שגם התפקיד עצמו נורא מענין! חבל שאת פוסלת את זה ככה, במקומך היתי חושב על זה טוב טוב

למעלה