זימון מוזר...

cohevet

New member
זימון מוזר...

קיבלתי היום בדואר צו התייצבות לתאריך 30/10 שלא כתוב בו כמעט כלום.. הדבר היחיד שרשום זה שיש מבחני מיון לאפשרות שיבוץ. המבחנים הם בבית השריון בת"א.. איפה שעשיתי את כל המבחנים למסלולי ערבית.. אבל המכתב הזה הוא בכלל לא מחיל המדיעין.. הוא ממנהל הגיוס אז מוזר לי שזה לא בלשכת גיוס. ממש אין שום מידע.. מצד אחד חשבתי שאולי יש קשר לחיל מודיעין בכל זאת.. מצד שני כתוב שהזימון אינו פוגע בכל תהליך מיון או שיבוץ שאני משתתפת בו כרגע... ככה ש.. זה בעצם לא ממש יכול להיות קשור.. אז.. מה אתם אומרים? מישהו עוד קיבל או יודע מה זה?

אתמול הייתי בבית השריון,

והיתה אחת שלא יודעת למה היא מתמיינת. יש לא מעט כאלו. מסתבר.

yshavit

New member
שלחו לך במקרה בעבר טופס ירוק?

ששאלו אותך איפה גרת ואיפה נולדו ההורים? משו בסגנון הזה

cohevet

New member
לא שלחו לי...

למה? כאילו גרתי בארה"ב תקופה.. זה אולי קשור?

yshavit

New member
כן גם לי זה היה

הולכים לתת לך שאלון של כמה עמודים טובים. שם גם ישאלו אותך איזה שפות אתה מדבר באיזה רמה. אחר כך מבחן השלמת משפטים. אחרי זה ראיון אישי חאפרי לגמרי ואז שאלון 300

cohevet

New member
לאיזו מסגרת זה?

לאן הנתונים האלה הולכים? ואם כבר עשיתי שאלון 300 במיונים של חיל מודיעין אני אצטרך לעשות שוב?

2inaroad

New member
כן...

יש איזה עניין כזה... מאוד מאוד מסווג, לא ידוע עליו כלום רק שראיתי בפורום של פרש קשר בין הנ"ל: טופס ירוק אזרחות זרה שפה זרה ברמה גבוהה הזימון שלך

Itamarro

New member
לא בטוח שיש לו אזרחות

זה שאנשים גרו בחול לא אומר שיש להם אזרחות :p

2inaroad

New member
לא יודע

אני יודע שאני דובר כמעט 4 שפות ובעל אזרחות נוספת, קיבלתי לאחר צו 1 טופס ירוק בלתי מסווג עם השאלות הרגילות של לפני גיוס ואחריו כלום... אבל- בחיפוש בפורום מתגייסים של פרש יש הרבה דיבורים על שזה תחילת מיון מסווג מאוד.

גם יל יש שפה זרה ברמה גבוהה וקיבלתי

תטופס אחרי הצו ראשון אבל מאז לא קרה כלום

Itamarro

New member
גם

לי יש שפת נוספת ברמה גבוהה מאוד, לא קיבלתי שיט. יכול להיות שאין לזה עדיפות על מיונים אחרים של מודיעין?

אני מכירה המון המון אנשים שקבלו את

זה ולא הגיעו לדברים שהם כאלה כאלה מסווגים (אחת נגיד לדוב"צ), אלא שפשוט צריך לעבור תחקיר בשבילם. זה מיני תחקיר, כי רק הרבה יותר מאוחר עושים להם תחקיר מקיף. זה משהו ראשוני ביותר.

2inaroad

New member
לא נראה לי שיש

קשר בין הדברים. יכול להיות שהם התמיינו לדו"צ בלי קשר לזה כי זה לא אמור לחוסם מיונים. יש כמה כיוונים לדבר הזה: משהו סודי שיטת מיון חדשה וניסיונית להרבה תפקידים- מה שאת רומזת. לפי דברים שראיתי בפורומים אז זה יותר בכוון של 1.

למעלה