זימון לתעודת זהות

rmorrison2

New member
זימון לתעודת זהות

הביאו לי כל מיני טפסים שעו"ד צריך לחתום עליהם. יש טופס אחד שנקרא "תצהיר נספח להסכם שכ"ד - בני זוג" אני צריך להביא את בעל הבית שלי לנוכח עו"ד כדי לחתום עך זה?

meninblack4

New member
אכן הם מבקשים

אני לא יודע איך הבעל בית שלך, אבל ישנם לא מעט שלא מוכנים לחתום על הטופס הזה (מפחדים ממס הכנסה וכו׳) לכן אני לא יודע איפה אתה גר אבל לדוגמא אני מתגורר בהרצליה ויש באתר שלהם תיק תושב ושם רשום השם שלי בתור שוכר ואת הבעל בית. אם הבעל בית שלך ייסרב לחתום פשוט תגיד לפקידה שהבעל בית מסרב לחתום ותביא חשבונות ארנונה מים וכו׳.

prizman

New member
אולי זה רק אני

אבל הטופס הזה מוזר לי לגמרי.
תצהירו על מגורים אצל קרוב משפחה ואז הטופס יתיתר.
מעניין מהיכן הגיע הרעיון ההזוי הזה.

רק אני חושב שזה טופס דפוק לחלוטין?
ממש לא נשמע לי אמיתי.

רק בהערת שוליים, יש לי דירה היכנשו בישראל. בעיריה, בטאבו ובעוד איזשהו גוף ששכחתי את שמו רשום שטח שונה.
לפני כחצי שנה הגיעו מהעיריה למדוד את שטח הדירה כדי לוודא שאני משלם כחוק. ברור שהתוצאה לא תהיה לזכותי
אבל אולי גם לא לרעתי.
למרות 6 החודשים שחלפו ולא מעט פניות לא התקבלה תשובה מהעיריה לגבי גודל הדירה. לי יש אינטרס לדעת.
אבל איך מישהו שגר בשכירות יכול לדעת את גודל הדירה?

rmorrison2

New member
זה דפוק לגמרי

ויש גם את הטופס הזה שצריך להחתים בעירייה, כאילו מה זה קשור!?

prizman

New member
לא שזה פחות דפוק

אבל לפחות על הטופס הזה שמעתי.
פעם ראשונה שאני גם רואה.

randyloo

New member
טופס עירייה

כשנזקקנו לו, הלכנו ללשכת ראש עיריית חיפה, עלינו ללשכה והתרשמנו מהתמונות וחיפויי המהגוני. כשהסברנו למזכירה מה רצוננו היא הודתה שמדי כמה חודשים מגיעים זוגות עם הבקשה ההזויה הזו אבל היא שולחת אותם למחלקת הארנונה כדי להוציא אישור של מספר נפשות שגרות בדירה כפי שמצויין בחשבון המים. זה הספיק בהחלט במשרד הפנים אבל חבל ששרפנו איזה שעתיים. הטופס הינו ללא ספק אחד ההזויים שקיימים (ראש העיריה צריך לאשר באופן אישי
)

meninblack4

New member
אצלנו גם ביקשו כאשר הגשנו בקשה ראשונית לא/5

אבל הפקידה הייתה מספיק הוגנת לומר שבעיריית הרצליה הם לא אוהבים את הרעיון לחתום לכן שאני לא אתפלא אם העירייה לא תסכים לחתום על זה.
מה שאני לא מבין, אם בן אדם משלם חשבונות ארנונה, מים, כבלים, אינטרנט, גז וכו' בכתובת מסויימת, למה לעזאזל הוא צריך לשקר?? מה הם בדיוק חושדים שמישהו נמצא בלישכה מסויימת וגר במקום אחר? הרי יש חשבונות שמעידים על כך.

randyloo

New member
הרעיון הוא להביא הוכחה ששני בני הזוג גרים ביחד

בכל אופן, אם עוד זוגות נתקלו בבקשה להחתים את הטופס הזה אנא ספרו לי ואנסה לפנות לרשות כדי לשנות או לבטל אותו.

rmorrison2

New member
משרד הפנים ברחובות

זה לסדר מעמד לאשתי, יש לנו זימון בינואר לתעודת זהות כתומה.

bolivia

New member
גם לנו הביאו את שני הטפסים האלו לחתימה...

בן זוגי ואני עכשיו פותחים תיק בקשה לאזרחות,
הפקידה שלחה לנו לחתימה את שני הטפסים האלו.
הבעיה שלי שאנחנו מתגוררים אצל אמא שלי ואין לנו אף תשלום ארנונה או חשמל על שמנו.
אנחנו מתכוונים ללכת לנסות להחתים את ראש המועצה בכל מקרה,
אם לא נראה מה יהיה....

למעלה