זימון לתה"ש

שי789

New member
זימון לתה"ש

ערב טוב בנות, הזמנתי תור לביקור ראשוני. כעבור שבועיים נשלחה לביתי הזמנה לביקור ובו מצוין פירוט בדיקות בעלות כוללת של כמעט 400 ש"ח. מדובר בהפניה לטופס 17 ואם לא זה המחיר שעלי לשלם כך נאמר לי מבירור טלפוני.. ממה ששוחחתי כאן עם בנות נאמר לי שעלי יהיה לשלם עלות של 120 ש"ח לביקור.. מוזר גם שכבר קבעו לי תור לבדיקות טרם הייתי שם וטרם שוחחו עימי על התסמינים. האם זה כך אצל כולן? וממי אני משיגה חתימה על טופס 17 רופא נשים או משפחה?? תודה לכולן וחג שמח!!! שי

זואילי

New member
תסתכלי באתר של תה"ש

בדף של מרפאת האנדו. בדיקת רופא ללא טופס 17 עולה 101 ש"ח. הייתי שם לפני שבועיים. לא היה לי ט. 17, הפיקדון שהשארתי היה על 101 ש"ח... שלחתי בדיעבד את הטופס ואני מחכה לצ'ק שיחזור בדואר. יופי שהם רשמו על הזימון מה שרשמו. את יכולה ללכת או לרופא המשפחה או לרופא נשים (מה שנוח לך יותר, ומי שיותר בעדך...
) ולבקש שיוציאו לך הפנייה ובקשה לטופס 17 עם זה תלכי לפקידות בסניף שלך. ככה לפחות זה בקופ"ח כללית.

שי789

New member
היי

ועשו לך שם בדיקות וכל זה? גם לך רשמו מה שציינתי?

זואילי

New member
בדיקת רופא ואולט'.

לא ממש קיבלתי זימונים, ואם קיבלתי בעבר, אז לא התייחסתי אליהם. יש לי תאריך לביקורת? אני מתחילה להתעסק עם האישור עד שמקבלת ט. 17, לפעמים בזמן ולפעמים בדיעבד.

בוקר טוב

איזה בדיקות רשמו לך? בדיקת רופא ...על זה את מקבלת ...ט.17. אם הוסיפו בדיקות שהקופה עושה כמו US סיכוי שעל זה לא תקבלי אישור מהקופה ותצטרכי לעשות בקופה...... מאוד תלוי גם באיזה סניף את ...אצלי במכבי....בסניף שלי קיבלתי אישור גם לבדיקת רופא וגם ל- US למרות שהקופה עושה US.. תגשי עם הזימון למזכירות של הקופה שלך....והם כבר יתנו לך את מה שצריך...... בעיקרון בט. 17 במידה והקופה מאשרת לך הכל צריך להיות רשום גם הבדיקת רופא וגם סוג הבדיקות שהם אישרו. אני אישית כבר לא נכנסת לשום רופא לקבל אישור לטופס 17 פשוט ניגשת עם הזימון למזכירות ובזה גומרת עניין.....ואם אין לי זימון אז בדר"כ הם מאמינים לי שיש לי תור......או שמבקשת מהמרפאה בתה"ש שיפקססו לקופה את הזימון...באותו הזמן שאני שם. שיהיה בהצלחה

gui1

New member
קיבלתי הפניה למרפאה בתהש

יעוץ וטיפול בכאבים אני רוצה להתחיל לקחת קנביס רפואי בנתיים התקשרתי ולא עונים לי השארתי הודעה נראה כם שיאשרו לי ?

עניתי לך בהודעה הקודמת שלך

לדעתי לא יאשרו לך......זה לא אותו סוג של כאבים....... ושאלה אלייך ....את לא מספיק בהיי?........

gui1

New member
לצערי הרב אני לא בהיי

אני מחוברת לגופ ולכאב הרב שלא נגמר לעולם וגלולות זה לא פיתרון [ גם לא לכאב ...]

שי789

New member
הי לזק:) ולכל מי שתוכל לספר לי על ביקור שם..

קיבלתי זימון למרפאה(זימון ראשוני) הבדיות שצוינו שם הן: אכן US אגן, מעקב זקיקים וכן בדיקת רופא מומחה במרפאה. המזכירה בטלפון אמרה לי שאלו בדיקות שעושים שם לכל אחת שמגיעה... האם גם אתן עברתן אותן בביקור ראשוני?? בגדול מעקב זקיקים אני אכן יכולה לעשות במרפאה שלי אם לא ייתנו לי טופס 17 (הבדיקה בתה"ש עולה 236 ש"ח וזה קצת קשה לי מבחינה כספית..). מישהי יכולה לספר לי על ביקור ראשוני שם איך מתנהל...

מעקב זקיקים לא היה לי

אבל רופא ו- US היה בהחלט פעם אחת לא אישרו ...US ופעם אחרת בסניף אחר אישרו.....כמו שאמרתי תלוי בסניף. ביקור ראשוני ....להגיע עם כל החומר הרפואי שכבר יש לך .....ולספר לרופא שיקבל אותך הכל ולא לחסוך כלום גם אם נראה לא לעניין.....באנדו הכל לעניין...... ולא להרגיש לא נעים כי את כבר שם כמעט שעה....אני תמיד אצל סוריאנו יותר משעה ואני כבר וותיקה בנושא..... זהו משם הרופא כבר ינהל את ההמשך.....ומתפקידך זה לשאול את כל השאלות שיש לך ...להשתדל להגיע מוכנה עם ידע ושאלות. ואם לא הבנת לשאול שוב......לא להתבייש ....מדובר בך ובבריאות שלך.

למעלה