זימון למודיעין

Newt0n

New member
זימון למודיעין

שלום, היום רוב חברי קבלו זימון למודיעין(שחקים וחבצלות), אבל אני לא קבלתי ויש לנו נתונים דומים ולחלק זההים! מישהו יכול להגיד לי למה אני לא קבלתי? אפשר לפנות לחייל המודיעין ולבקש מהם לשלוח זימון? חוץ מזה, מה הדרישות בכלל על מנת לקבל את הזימון הזה?(בלי השערות בבקשה!) תודה.

HyperNovA

New member
אז ככה, ../images/Emo66.gif

תשמע, הזימונים לפרויקטים במודיעין כמו שחקים וחבצלות תלויים ובכמה גורמים: קבוצת האיכות שלך קב"א דפ"ר וכו'. כלומר זה תלוי מאוד בהצלחה שלך במבחנים הפסיכוטכניים שעשית בצו הראשון. יכול להיות שלך ולחברייך יש נתונים דומים, אבל ייתכן שהם הצליחו במבחנים יותר טוב ממך. כמו כן בראיון האישי זה עוזר אם אתה מציין שהיית רוצה לעשות שירות בחיל המודיעין. זה בהחלט נותן דחיפה לזיכויים שלך לקבל אי אלו זימונים. אם אתה חושב שהנתונים האישיים שלך טובים, ושהצלחת בצורה סבירה ומעלה את המבחנים והראיון האישי, אין סיבה שלא תקבל זימון לפרויקטים במודיעין. הזימונים נשלחים בהרבה מועדים שונים במהלך השנה, והיו לי כמה חברים שרק לקראת סוף יב' קיבלו זימון למבחנים ראשוניים לשחקים שגם היו מחזור המבחנים האחרון. ליתר בטחון הייתי מציע לך לשלוח פקס בנושא או להתקשר לחיל המודיעין.

למעלה