זיכרונות אהבה.. להשמיד או לנצור?

lilit leilit

New member
זיכרונות אהבה.. להשמיד או לנצור?

אם קשר מסתיים בהרגשה שנגמרה האהבה.. לכאורה אין דילמה.. אבל מה לגבי קשרים שמסתיימים באהבה ובשיברון לב? - רצוי להשאיר עדויות חיות לעוצמות הרגש..? ואם כן, זה לא מצביע בהכרח על חוסר יכולת להרפות? בקיצור- בריא.. לא בריא.. ?

B פאבלו

New member
למה כוונתך כשאת אומרת

עדויות חיות? לגבי מחשבות וזיכרונות זה בשליטה? בקשר ליכולת להרפות... כשהאקס "עוזר" להרפות אז אולי בהתחלה זה כואב מאד אבל בשורה התחתונה זה מאד עוזר לצאת מזה. כלומר ...לעיתים אנחנו נוטים לחשוב שהאקסים פועלים מתוך חוסר רגש וכו כשזה נגמר וישנה התהייה למה? איפה האהבה שהיתה? מה הזרות והקשיחות הזאת? אני מתכוון כשהצד השני מעוניין בפרידה וקיים הקושי לעכל זאת . בריא או לא???? לא מתים מזה. מה שבטוח , לא תמצאי סוכן שיסכים לבטח אהבה שכזאת.

ההווה הוא החשוב

תשאירי את העבר בלב וללא שום עדיות מיותרות החשוב בחיים הוא ההווה וקצת העתיד אבל בטח לא העבר. תמנעי מ ... ראש בריא במיטה חולה !

האהבה בריאה ../images/Emo26.gif לא עדויות

קודם כל זה בריא וטבעי לא להרפות מאהבה או בכלל מכל דבר נעים. אבל ... אם את חייה עבור העבר אז תשמרי זיכרונות שיעכירו לך את העתיד. אם את אוהבת את ההווה ואת העתיד שלך אזי תשאירי את הזיכרונות והעדויות רק לעצמך. כך עדות אחרת היא פתח לצרות פוטנציאליות.

זכרונות

אני לא חושבת שצריך להשמיד זכרונות. העבר הוא חלק ממך! ממי שאת היום! הוא חלק ממי שתהיי בעתיד שלך. אי אפשר למחוק עבר. באשר להשמיד או לנצור.. אני תמיד בעד לנצור, אם מדובר בדברים שקניתם, עשיתם, ביחד..ואם מדובר בזכרונות רגש תאפסני את הכול במקום מרוחק, כשתהיי אחרי תחושת האובדן כנפשך תחזק ותחלים, את תהני לפתוח את הקופסא ולהתרפק על רגעים קסומים..

את נהנת מכאבי לב ... זכותך

את אוהבת לחוות שוב ושוב את אותן חוויות כואבות מהעבר. את חייבת את עדויות העבר לפנייך ו"להתפרק עליהם". גישה מעניינת לחיים. זכותך.

סבבה..

היכולת שלך לבחון כליות במחי כמה הודעת מדהימה אותי. הסובלנות שלך לאחרים ניכרת בהודעות שלך < פיספסת כמה סימני קריאה בהודעה הזאת...מתרשל? > אני מבקשת אותך לא להחליט מי אני, מה אני...קטונת! סוף שבוע סבבה

למעלה