זיכרון

זיכרון

אתם לא יודעים מה קרה... היום ישבנו כמה בנות מחוץ לקפיטריה, ופתאום ראיתי שיש לי הודעות בפלאפון. חייגתי *151 (בשביל לשמוע ת`הודעה) וההודעה היתה מאבא שלי. הוא אמר שלאה רבין נפטרה. הייתי בשוק טוטאלי: מה?! סגרתי את הפלאפון וסיפרתי לחברות שלנו. כולנו היינו בשוק. והחלק הכי מדהים כאן זה שזה בדיוק 5 שנים ו-8 ימים (!!!) אחרי שהוא נרצח... וואו... אני כותבת מכתב זה כדי שיהיה לה זיכרון. יהי זכרה ברוך. שלכם עדי התל-אביבית

לכולם,

דוקא המישפחה הטובה נפתרה וזה עצוב לכולם וכותנו נברך אותם יהי ברוך אדוני אני מברכת שתהיו או שהייתם משפחה טובת לב, וצריך להאמין צריך לדבר במילים לא לרצוח לא למחלות לא לאלימות ולא לקללות פיזיות וכן לסובלנות, כי באמת אי אפשר לחיות בלי המשפחה הזאת אפשר לדמיין שהם חיים שהם בריאים אבל זה לא יעזור ולכן אנחנו עצובים ...:( מאדאי אפשר לדמיין עד כמה נדבר עליהם בטוב ולא ברע כי גם אתם יכולים לעשות רצח ואלימות אבל ככה כל עולם לא רק שלנו לא יהיה כאן טוב בלי שלום ממני נעמה.....

Panther

New member
למה השוק?

זה עצוב כשבנאדם נפטר, אבל לא חבל על השוק? היא הייתה זקנה, ונפטרה. זה לא שזה היה מוות טראגי. חוץ מזה, שהיא לא הייתה אישיות כ``כ חיובית. אז עם הדולרים בשוויץ, ואז כשהיא האשימה את בנימין נתניהו במוות של יצחק רבין (מאיפה יש לה את הזכות להאשים מישהו ברצח של מישהו אחר?!) כשאח``כ התברר שיגאל עמיר התכוון לרצוח את רבין לפני שהייתה את ההפגנה של הימין. היא לא הייתה חברה שלך ובטח גם אף פעם לא ראית אותה באמת, אז חבל לחטוף ``שוק``.

שלומצי

New member
פנתר, השתגעת?

היא היתה בסה``כ בת 70 בערך, זה לא נחשב זקן היום. היא נפטרה ממחלת הסרטן, וזה מאוד טראגי. היא נאבקה על חייה, הגוף שלה בגד בה. היא נשארה צלולה עד לרגע האחרון, וזה עוד יותר טראגי, היא ידעה שהיא הולכת למות. זה לא הזמן להכפיש את שמה, גם אם יש לך ביקורת כלפיה.

שלומצי, את...

שלומצי, את צודקת לאללה. פנתר, זכותך לחשוב מה שאתה חושב. באמת. אבל אולי תחשוב לרגע לפני שאתה מעביר את מחשבותיך אלו אל המקלדת, ומן המקלדת אל מסך המחשב... כי לאה רבין היתה בן אדם מיוחד. באמת. וכמו ששלומצי אמרה (ואני מצטטת) :) ``זה לא הזמן להכפיש את שמה``... צודקת, שלומצי. מסכימה איתך במאה אחוזים ויותר...!!! יהי זכרה ברוך עדי

Panther

New member
בנאדם מיוחד?

בנאדם מיוחד? מה בדיוק היא עזרה לך בחיים? מה היא עשתה?

שלומצי

New member
לאה רבין ז``ל

צירוף המקרים הזה של הזמנים הוא באמת מדהים, אבל אסור לשכוח שלאה רבין אמנם היתה ``אשתו של``, אבל היתה אישיות נדירה ובנאדם יוצא דופן כשלעצמה. מאז מותו של יצחק, היא לא הרפתה לרגע מהמאמצים לשלום ופעלה רבות בשביל לקדם את מה שהיום נהיה מטבע לשון: מורשת רבין. יהי זכרה ברוך.

למעלה