זיכרון של חמוסים

mostlydead

New member
זיכרון של חמוסים

החמוס שלי הצליח להיתקע היום ברווח קטן בין לבנה לקיר ולא הצליח לצאת. לקח לי קצת זמן אבל בסוף הצלחתי להזיז את הלבנה והוא השתחרר. הוא שחרר ריח ונראה היה לי שהוא לא עומד לצאת מזה. הוטרינר בדק אותו ואמר שהכל בסדר. כמובן שסגרתי את הפינה הזו על מנת שהוא לא ייכנס אליה שוב אבל רציתי לשאול, אם מישהו יודע, חמוסים זוכרים? הוא יזכור שהוא כמעט נפח את נשמתו כשניסה להיכנס במרווח הזה? ובנושא אחר קצת לא קשור. החמוס משוחרר בחדר ויש לו ארגז חול. כשאני בטווח ראיה של החמוס הוא מחרבן בתוך הארגז וכשאני לא הוא מחרבן בכל מקום אחר. מה הקטע?

Sweet Fantasy

New member
לא.

הם לא זוכרים מקומות מסוכנים .. החמוסים שלי נפלו כמה פעמים מהחלון של החדר שלהם. ולא חסר מקרים כאלה, הם פשוט סקרנים מדיי. בקשר לארגז.. למען האמת אין לי תשובה
תנסה לשים מסביב לאיזור של הארגז מגבות משחקים ולפזר קצת אוכל. אצלי זה עובד.

mostlydead

New member
אני לא בטוח שזה יעבוד...

יש לו חוש עיצוב והוא כל הזמן מזיז דברים מהמקומות שלהם:) נראה לי שהוא פשוט יזיז את זה למקום אחר ואז יחרבן שם אבל אני אנסה.

Sweet Fantasy

New member
גם אצלי הם מזיזים

אבל בכל זאת, לעומת קודם שלא היה כלום והם כם חירבנו,אצלי ברגע ששמתי שם הם הפסיקו. מקווה שזה יעזור.

samisam

New member
כן גם לי הייתה...

כן גם לי הייתה את אותו הבעיה אבל כמו שמיכל אמרה שמתי את האוכל והוא הפסיק,למען האמת שמתי בכול פינה בבית אוכל ומים עד שהוא למד איפה לעשות ואיפה לא חחח

למעלה