זיכרון של היום

חגי

New member
זיכרון של היום

יצאנו 3 פלוס נהגת בהכחשה ולמרות התחזית החמה והמעיקה טיפסנו במעלה הכביש אל עמדת זיכרון. ציפיות נמוכות לא בישרו את הבאות... במתח אה? ובכן תאמינו או לא ....לא יצאנו לקרוס למרות שהתנאים היו כמעט מדהימים. יותר נכון היו תנאים בסדר כדי להגיע מדי פעם לגובה 600-650 בטרמיקות של +2 עד +3 עם מוקדים צרים עד מתונים. מדי פעם חזרנו לגובה העמדה פלוס 30 כדי לחפש מעלית חדשה. רב הזמן ובאופן מאד לא אופייני ראינו את הדופן התחתונה של הגלשן של גיא כאשר פעם אחת הוא הצליח להסתתר מעלי במהלך שלם של טיפוס בטרמיקה כשאני משדר לשווא לאילן שאני לא רואה את גיא (האוזנייה של הקשר שלי חלשה או שהקשר של אילן חלש). בהמשך אחרי חוסר הבנה עם אילן כשכל אחד מאיתנו הופך הטייה באותו זמן כדי להשתלב עם השני (אין תקשורת), הצלחנו להתלכד למעגל אינדיאני הדוק מאד, פנייה שמאלית, כנף אל כנף ועלינו בטרמיקה טובה עד 620 מטר כשגיא גם בטרמיקה אבל שוב שומר מררוח ביטוחון חיובי למעלה. זה היה הקטע המיוחד של היום שהפך את כל המאמץ לכדאי , הסיבוב ההדוק תוך שמירת קשר עין רציף עם הגולש שב- 180 מעלות אליך תוך כדי טיפוס בטרמיקה חזקה. בשלב מסויים הגענו לגובה של גיא ואפילו במהלך מפתיע ומהיר הצלחתי סוף סוף לשבת לרגע קצר מעל כולם אבל זה היה צפוף מדי כשאילן 5 מטר מתחתי - החלטתי לוותר ראשון ולצאת מהמוקד. אחרי כ- 45 דקות טיסה (נראה לי יותר משום מה) יצאנו לנחיתות שהסתימו בנזק של ספיד בר שבור ללמדכם שגם כשהכל איזי ורגיל , פתאום אפשר לקבל טיזי לא צפוי. נ.ב. שאול שפי המריא לפנינו(ש"זניק ותיק עם עבר מפואר בחה"א ) ומאחר ואשתו כנראה לא תעביר לו את הערותי אז זה המקום כמובן: 1. אם ניתן עדיף להניף בחלק העליון של המדרון ולא בתחתיתו. 2. אחרי ההנפה רצוי , אחרי הסיבוב של הגוף אל הרוח, להחזיק רגע את המצנח מאוזן , להרגיש את המתח ולהמריא - בניגוד לסיבוב והמראה מיידית ללא שום השתהות . יש לציין שהבנתי בתחום המצנחים בסיסית למדי אבל ההמראה שלו היתה מאד מאד לא סטנדרטית וכמובן לא התאפקתי להיות ישראלי ולאמר את דעתי. לסיום - תודה לאישה הגדולה על הבטריות ונראה שכולנו נשמח לארח אותך שוב.
 

shlomi kr

New member
מי שבר את הספיד בר האם זה אתה חגי

אם כן איך נפלו גיבורים ? שיניתי את הניק
 

חגי

New member
גיבורים נופלים הרבה, לכן לא כל כך

שווה להיות גיבור בימינו. ארוס לא יקבלו הזמנה בקרוב של ספיד בר מישראל וכנראה גם לא איקארו.... מי נשאר? אגב יצאת בן 75 ב"ניק" החדש - מנסה להרתיע מעריצות צעירות או פשוט החלפת שנת לידה בגיל?
 
2,000 מטר באזור באר שבע

המון "דסטים" יום בינוני על פי מה שהבנתי, עם אברון שעתיים וחצי טיסה אבל לא הרחקנו לכת בחצי הדרך לערד חזרנו חזרה. שעור טיס קטן ומשחקים מקומיים. מעניין,הארץ קטנה פתאום, שונה וחדש אבל חם מאוד בחופה השקופה.
 

David Gerby

New member
נימי כיף לך. שלח אליי את התמונות

בבקשה ואת הסרט. האימייל למשלוח במסר אישי דודו
 
למעלה