זיכרון מועט בdesire

• פותח הנושא HRN7
  • פורסם בתאריך

HRN7

New member
זיכרון מועט בdesire

יש לי מכשיר desire שמישהו דאג לי לכל התהליך root בעצמו כולל התקנת רום (next rom hebrew נראה לי זה השם) בכל מכרה שאני מפעיל את app2sd זה מראה לי שיש רק 140 מגה להתקנת תוכנות ואפליקציות כאשר רוב המקום נלקח ע"י אפליקציות שמגיעות עם המכשיר. יש אפשרות להגדיל את המחיצה הזאת מבלי למחוק את כל מה שעל המכשיר? ושאלה נוספת, יש לי אפשרות לשדרג את המכשיר ל desireHD בתוספת של 350 ש"ח, זה כדאי? עד כמה הHD באמת יותר טוב?

metrocard

New member
אם האפשרות הזאת אמיתית אז לך על זה

קצת נשמע לי הזוי , בדוק שהמכשיר לא משומש או משוחזר. ה HD טוב יותר בכמה דברים בינהם מעבד יותר חזק (שני המכשירים בעלי מעבד של 1 גיגהרץ אבל של ה HD חדש יותר ועד כמה שהבנתי יש חלק שמוקצה למנוע גרפי ככה שהוא רץ מהר וחלק יותר) מצלמה של 8 מגהפיקסל לעומת 5 בדזייר (ופלש כפול) זכרון פנימי של 1.5 ג'יגה לעומי 512 MEGA בדיזייר , (מה שלמעשה גם פותר לך את בעיית המקום שציינת) וכמובן מסך יותר גדול 4.3 לעומת 3.7 ... ישנו גם שדרוג קל של ממשק המשתמש ואפשרות לרישום באתר של HTC המאפשר לשלוט על המכשיר דרך האתר ולגבות אותו יותר בקלות.

החסרון הגדול של ה-DHD הוא זמן סוללה מגוחך

בשאר הדברים הוא עולה על ה-Desire הרגיל.

HRN7

New member

כמה זמן בטריה זה זמן מגוחך? על הבטריה של הדיזייר הרגיל אני בנתיים ממש מבסוט.

שימוש אינטנסיבי ירוקן את הסוללה אחרי חצי יום

Battery life is without a doubt the HTC Desire HD's weakest area. With regular use and at mid to full brightness, the phone would usually struggle to make it to the evening before prompting us to put it into power saver mode​

מצטרף לשאלה

אני לא מתכוון להחליף ל-HD... אצלי זה בדיוק אותו הדבר, next rom with hebrew, האם ניתן לשפר את עניין הזכרון המועט? כל האפליקציות שיכולות להיות מותקנות על כרטיס הזכרון הותקנו עליו כך שאין לי עוד מה להעביר אל כרטיס הזכרון. תודה מראש...

metrocard

New member
פתרון חלקי

פעל בעזרת המדריך הזה שיאפשר לך להעביר הרבה אפליקציות שלא היה ניתן להעביר קודם (דרך הגדרות - אפליקציות - ניהול אפליקציות). בנוסף , ישנה אפשרות ליצור מעין מחיצה על הכרטיס החיצוני שמדמה זכרון פנימי ואז המכשיר מתקין למעשה כל אפליקציה ישירות על הכרטיס ולא נוגע בזכרון הפנימי. זה דורש ROOT למכשיר ועובד ברומים מסויימים. מכיוון שאני עם מכשיר ללא ROOT ועם רום מקורי של החברה הסלולרית , אני לא יודע איך זה מבוצע. אאל"ט זה נקרא APP2SD EXT או APP2SD+

למעלה