זיכרון חלומות

qwer69

New member
זיכרון חלומות

התחלתי לקרוא על נושא החלומות הצלולים לפני שבוע, ואני כבר שבוע מבצע בדיקות מציאות, אני גם מנסה לכתוב יומן חלומות אבל זה לא כל כך הולך לי.. תמיד הייתי אחד שלעיתים רחוקות מאוד זוכר חלומות, בשבוע הזה היו 2-3 לילות שהצלחתי לזכור קצת מהחלומות אבל ב2 לילות האחרונים אני קם בבוקר ופשוט לא זוכר כלום... אני באופן כללי אחד שמאוד קשה לו לקום בבוקר ובחופש אני מושך את הקימה בבוקר המון זמן, אני מתעורר, אין לי כוח לקום מהמיטה ואני נרדם. יכול להיות שזאת הסיבה שאני לא זוכר את החלומות?

makron2

New member
בדרך כלל

שישנים יותר זמן יש יותר חלומות,תנסה להשאר במיטה עם עניים עצומות ולחשוב מיד כשמתעוררים "על מה חלמתי?" לפניי השינה לחזור על משפט כמו "הלילה אזכור את החלומות שלי" גם יעזור כמה מילים ביומן יותר טוב מכלום ומספיק לכתוב חלום ליום,כמובן כמה שיותר זה רק יעזור. הבצלחה.

Mystic Circle

New member
יכול להיות שזו סוף סוף ההוכחה

שאתה כול כך מחפש, שחולם יכול לראות את המציאות. אחרת, איך היא יכלה לדעת?

qwer69

New member
מצטער..

לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון. בכל מקרה הבוקר קמתי וכן זכרתי איזשהו חלום, החלומות שלי נורא מוזרים ולא קרובים למציאות וזה קצת קשה לכתוב אותם בגלל זה.. גם אצלכם זה ככה?

Mystic Circle

New member
זה תגובה לmarkon2

על מה שהוא כתב פה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=27&MessageId=131838312 וגם תגובה לך, שמה שראית זו המציאות. ואני בת

makron2

New member
זה רחוק מלהוכיח...

נעשו עשרות נסויים דומים,הטמינו פתק בחדר במקום מוסכם שעליו כתוב משהו,אף אחד עוד לא הצליח "להביא את הכתב". קל להתבלבל,זו תופעה נפוצה אצל במיוחד אצל מחצללים מתחילים,רבים מזהים את ההבדלים במצבים של וויילד. אפשרות הרבה יותר סבירה היא שייתכן והיא ספגה את המידע הזה באופן ישיר או עקיף במהלך היום והמידע הזה הגיע בצורה מסויימת לעולם החלום.

Mystic Circle

New member
אני דווקא שמעתי שרוברט מונרו הצליח

קראתי את זה בספרים שלו. תקרא אותו ותראה בעצמך. אי אפשר לקרוא אותו ולא להאמין. הוא עשה מלא ניסויים.

למעלה