ההרצאה
ההרצאה הועברה ע"י קרייג ווב, שהוא בין היתר גם מדען ולכן עוסק יותר בפן המדעי של החלומות הצלולים. (הבנתי שהוא גם קשור למכון לחקר החלומות הצלולים ובין החלוצים בשיתוף במחקר על החלימה הצלולה), לכן רוב ההרצאה באמת הייתה על הפן המדעי של החלומות הצלולים, הוא סיפר על מחקרים שהוא השתתף בהם וכו', על ההיסטוריה של החלומות, איך חלומות עזרו לאנשים בהיסטוריה לפתור כל מיני בעיות, דברים שהם די ידועים בסה"כ. ציפיתי דווקא שהוא ידבר יותר על איך להגיע לחלומות צלולים, שהוא אמנם קצת נגע בזה ונתן פה ושם טיפים, וגם בסוף כשמישהו שאל אותו על בדיקות מציאות הוא נתן כל מיני טיפים כמו למשל להסתכל על הידיים במשך 10 שניות ולראות אם הן "מתעוותות" (האמת שרק בהרצאה הזאת הבנתי את המשמעות של בדיקת המציאות הזאת. כלומר עד אז ידעתי שיש בדיקת מציאות כזאת של להסתכל על הידיים אבל אף פעם לא הבנתי אותה ממש ואיך היא אמורה להגיד לי אם אני חולמת. רק בהרצאה הבנתי יותר). חוץ מזה מכיוון שההרצאה הועברה באנגלית ואני ממאותגרי האנגלית, הקשבתי יותר לתרגום ויכול להיות שפספסתי כמה דברים... אבל סה"כ קרייג ווב עשה עליי רושם של אדם מאוד נחמד ושאפשר היה עוד ללמוד ממנו אם לא הייתה הגבלה של זמן. חבל שאני לא יכולה ללכת לסדנא שהוא מעביר בסוף השבוע הקרוב בראש פינה. בכל אופן, שווה גם להציץ
באתר שלו. אפילו אני עשיתי מאמץ לקרוא חלק מהמאמרים תוך כדי הצמדות למילון מורפיקס.