זיכרון חיצוני ל- E80

goznis

New member
זיכרון חיצוני ל- E80

רכשתי זיכרון 2 ג'יגה + מתאם כנידרש, לאחר מס' נסיונות עפ"י הוראות איש הרוח ועפ"י החוברת, ניסתי להכניס כ 500 קבצי MIDI בכיבולת כוללת של 30 מגה אך לצערי האורגן מראה לי רק 127 קבצים בלבד מה עושים ???

goznis

New member
e80

האים הפיתרון הוא להעביר במנות קטנות ? הרי למה נועד זיכרון 2 ג'יגה? עפ"י מה שקראתי בחוברת, אין הגבלה באורגן במסכי דפדוף השירים. המון המון תודה

זה דומה לפוקט פיסי למשל

תנסה לדחוף לכרטיס זיכרון קובץ בנפח גדול,הפוקט מניסיון יתקע. לכן יש קוראי כרטיסים בעולם. הE80 מניסיון רגיש לריבוי קבצים על הכרטיס בכלל ובהחלט יכול להתקע.גם אם תעביר לו נניח מאה מקצבים ותעבור אותם בלי ללחוץ סטופ או סתם לבדיקה,הוא יתקע. זה לא קשור לנפח הכרטיס אלא למעברים בזיכרון הפנימי שורם לעבודה מאומצת בזיכרון האורגן. אני פשוט העתקתי את כל התיקיות לכרטיס ושמרתי לגיבוי ותו לא.יש עוד כמה מקצבים של נמצאים על הזיכרון הראשי.אני משתמש בהם רק בבית.בהופעה אני לא מתקשר בכלל עם הכרטיס.במחילה...בעסק הזה רולנד מאכזבים
לכן אני לא מתרגש גם מהכרטיס של הE50-60. לא הייתי בונה עליו אלא רק לגיבוי במקרה של תקלה. המגה וחצי הפנויים בE50 למשל נשארו מעליבים למרות הכרטיס. http://www.halilit.com/forums/viewtopic.php?t=2544 לא יודע אם הE50 רגיש כמו הE80 לכרטיס. הE80 בהחלט לא מחבב את הכרטיס. הE80-G70 הם כלים רגישים לריבוי קבצים ולעניות דתי זו אחת הסבות לתונות הרבות על התקיעות של הG70. לשמור ה שפחות-גם על הזיכרון הראשי.רק מה שצריך! צריך באמת.הכלי אפ'פם לא יתקע. צריך לזכור שמדובר בכלים כבדים-מלאים באופציות-תוכנות ותכונות.הם לא נועד לצערי לאיכסון קבצים רבים

goznis

New member
תודה רבה לאיש הרוח וברכה רבה בכול.

אנסה להעביר במנות קטנות, אני מקווה שאצליח

למעלה