האם אתם רואים חשיבות בזכירת כל פרט ופרט שעולה בשיחות, או שמספיקה זכירת רצפים של אירועים או הקשרים כלליים? מה נוח לכם יותר כדי לזכור? להקליט שיחות, להסתמך על הזיכרון, לרשום?
יש בהחלט דברים שעולים בשיחות שכדאי לרשום.לא רצוי להסתמך רק על הזכרון. כמובן שלא צריך לרשום כל אות או מילה שנאמרת. אני מעדיף לכתוב,זה גם נוח עבורי יותר בשימוש עתידי,וגם מוסיף לרצינות הפגישה כשאתה יושב עם מחברת ורושם מול המתאמן.
גם אני מאד מסכימה עם הדברים מצד שני, לפעמים נאמרים דברים - כמעט פליטות פה, או רגע של אומץ שמבליח ובו המתאמן יכול לומר דברים ששופכים אור או מגלים זוית שאפילו הוא חושש לראות באופן ישיר האם אתם לא חוששים ל"הפסיד" או "לאבד" רגעים/אמירות כאלה?
מעידה על עצמי שאני בגלגולי הקודם כנראה הייתי רדאר.... רואה שומעת חושבת רק לא מריחה.... כל מאמן ובכלל אדם צריך לדעת את היכולות קשב שלו ובהתאם לפעול. העלית נקודה חשובה למחשבה. מנסיוני אני זוכרת פרטיי פרטיים הכי קטנים מהאימון-ושולפת במהירות אינפורמציות . אבל רושמת ליתר בטחון.... לא ממקום של להרשים לחלוטין רק ממקום שאם יום אחד ימחק הדיסק יהיה לי גיבוי. יום נפלא לכולם !!! יום הולדת שלי...ומתה על החגיגות וההפתעות שהוא טומן.
יום הולדת נעים, שמח, מאושר, ממלא. שתקבלי הרבה אנרגיות מהעולם, כי העולם חייב לך אותם. שתמשיכי להיות אופטימית קוסמית, שתמשיכי להביא אושר וחיוך לאנשים שחשבו שכבר אלו נעלמו לעולם.
חג לה שמח וזר לה פורח../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif
עידית, שאכן, יהיה יומך היום רצוף בחגיגות והפתעות שיהיו חייך רצופים בשכאלה - לא פחות שתהיה לך הזכות להמשיך ולגעת באנשים רבים ושתמשיכי לתת לחיים לגעת בך. יום הולדת שמח ענת