זיכרון בחוטי.......

זיכרון בחוטי.......

שוכבת על המיטה בוהה בעוד זיכרון שנלקח מקולך וממגעך בי ועליי ובין קפלי לבי נשאר... אביר מחשבותיי ורגשותיי לפנייך פרושים כעוד טירה שנכבשה בידי רגישותך ואהבתי שומרים מפזרת לך...... אחבק לך עוד זיכרון שחוטי אהבתנו תפורים בו ברקמת תאוות ותשוקות שיד אומן לא יוכל לפרום....

../images/Emo79.gifמילים מערטלות....../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif

מילה ועוד מילה מעלה את הניגון הנפלא המנגינה שלי ושלך מילים מערטלות הצובעות את לילי בכחול מנסה לשרבט את מילותי שיפתו אותך להכנס אל מיטתי כולי שיכורה מהמילים הנוטפות כולי מוכנה לבאות גוף בגוף נתמזג בין סדיני משי לבנים נתנה אהבה בסערת חושים ונמלא את מצבור זכרונותינו ברגעים ענוגים ומערטלים

irisi

New member
לפרום....

יוכלו רק השניים הוא או היא ברגע שלאחר מחשבה ברגע שהובן שכנראה התאווה התשוקה האהבה אינם בהכרח תמיד מכסים על כורח המציאות אינם משנים את המשפחה את העבודה את כל החובות שלא בהכרח מסתדרים טוב כולם יחד ואולי זה רק אתה שלא מסוגל להם יחד מוזר כבר לא כואבת הגוף רגוע , כבר לא כמה , לא רעב לך לא משתוקק לא רוצה אותך עד כלות השתלטה עליי יקירי תחושת רוגע נעימה נורא ששכחתי אותה בשנה האחרונה פתאום עובדת משקיעה אנרגיות שפתאום חזרו אליי זה אומר שהחלטתי נכון?!

החלטות של חיים.....

החלטות של חיים מלאים .... לדעת לגעת במה ששווה אפילו והוא קצת משתהה.... לדעת לבחור את האמת בפעמים שיש בו את מה שנרצה.... להתעלם מהרוע אפילו והוא קורע ומתפרע ..... לצאת מהחושך וללכת באור אפילו וצללים נוגעים לך בעור.... החלטות של חיים .... * * כתבת יפה מאוד איריסי

../images/Emo20.gif

עם בגד פשוט ופרח בר אתה מהלך כך לאיטך לבד בין השבילים חלומך היחיד כמו כוכב בודד לו אי שם במרחב ובפרדס כבר באה פריחת זהב אתה זוכר את הימים של אהבה בצל עצים ואת השביל, ניגון חליל תפוח הזהב אתה זוכר את הפריחות ואת רגליי היחפות ניגון חליל, קליפות הזהב של התפוח אתה הפייטן שאבד לו שיר ומחפש בין השבילים מה שיזכיר וכשאני בחלומך טובלת באהבתך זה שביל תפוח הזהב, זה התפוח וכשאני שבוייה שלך בג´ינס וסרט וצמה ומה נשאר? כן, מה נשאר? אל תתייאש, אל תתרגש כן, כן, עוד יש להתרחש שנינו היום נשאר החלום נשאר החלום הרחוק אתה זוכר את הימים של אהבה בצל עצים ואת השיר, ניגון חליל תפוח הזהב אתה זוכר את הפריחות ואת רגליי היחפות ניגון חליל, קליפות הזהב של התפוח, של התפוח...

שלום לנוצה..שנים ש...../images/Emo25.gif

לפני אהבה, אחרי אכזבה, לפני שהמסך שוב יעלה וכוכבים נספור יחדיו לפני שכוס לכוס נשיק,
ותחת הסדינים נתמזג ונשכב. לפני אהבה, נביט רגע לאחור, לאותה אכזבה שפרעה בליבנו - בידיעה שאליה לא נחזור. לפני אהבה, נשנס מותניים, נעלה חיוך מהלב, נפשק שפתיים, הרינו מוכנים לבואה.

שלום לאיש........

אני אתך שוב ואתה איתי ... גלגול שלם בחיינו יסתיים ונבוא כאחד האדם אל מול פניהם ... אני אתך שוב ואתה איתי ... נשימת סערה בלב רוגש עוד יצייר אל מולם קשת רגשות ... אני אתך שוב ואתה איתי ... טביעת התשוקה בריחוף יסללו דרך לעומקה של תביעה ללמד נפשם פלא ... אני אתך שוב ואתה איתי ...

האמת עברה עלי תקופה לא קלה..

מוצא עצמך על קו הגבול הגבול בין טוב לרע הגבול בין עכשיו לאחר כך הגבול בין אושר לאומללות הגבול מין אירוע יחיד נקודתי שכזה ארוע שישנה את חייך הגבול חי את הרגע את החלומות את האושר המיוחל את הדרך לגן עדן אתה הרי יודע, היא אמרה לי. אתה יודע שאני אישה של שחור ואני ידעתי אני חייבת להרגיש אותו, את הגבול. היא אמרה לי וגם זאת אני ידעתי ופשעתי חטאתי ראיתי את עצמי שם על שפת התהום אבל בסוף מצאתי את הדרך חזרה... הביתה לאישה שלצידי... (מצטער שמעיק עם סיפורי)

בין שני לבבות......

אישה אהבה גבר והתאוותה אליו היא נשואה לאחר והוא את לילותיו ישן עם האחרת לא רצתה כבלי נישואים שאימתי יפריעו לגלגלי אהבתם היא חשקה באהבתו אליה אך דבר הפריע את המסע בו שניהם היו מהלכים..... אהבת השניים "אסורה" היא בעיניי הקהל הרב אך בעינם היא אהבה מותרת ונזקקת יש שיראו בה את הבדיל הם ראו בה זהב.... הם נלחמים בגעגועים הקורעים בבשרם בתאוות המפלחות לשד עצמותיהם והיא שם ממול עומדת ומביטה איך אותה , את האהבה , הם ברגעי חסד נדירים אל ליבם מחבקים. העבר נמצא כאן מסביבם ההווה חובק אותה בלכתה והעתיד עדיין נרקם שם בין שני לבבות לא ידם. * * לא מעיק... חיבוק ממני אלייך

לך מגיע ה../images/Emo51.gif....../images/Emo25.gif

גם הלילה הייתי עמך שם נוגע ולא נוגע גם הלילה גופי ולבי נמסו תחת מגע ידך נוצה גם הלילה הייתי עמך שם בארץ הפנטזיה הרחוקה תודה על האוזן קשבת ועל הסבלנות וההבנה פורש לי למיטה ליל מנוחה וסוף שבוע נפלא

מלאך39

New member
יד אומן....

כל כך קל תמיד לפרום .....אישה אחת.... אבל כשזה את.... כל מה שנשאר זה לחלום על הריקמה....... וגם בימים עמוסים פתאום מגיע שעת ערב ואז נזכרתי שרציתי לנגן אליך בבוקר... עוד אנגן

מקסים../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

מהיום הראשון הרגשתי שזה נכון. שאיתך אני רוצה להתעורר ולישון משתמשים במילים ועל חבל דק מאוד אני ואת מטיילים... עוד שירשור מקסים..מילים כוחם של מילים...

למעלה