חייב לי אחד.אם הולכים להסטוריה הבטחת לי שתספר לי על עלייתו ארצה של סוביניון בלאן cloudy bay . האם הוא כבר עשה עלייה ? ואם כן - מי היבואן , איפה אפשר לקנות , כמה הוא עולה וכו`. תודה.
אלכס, בדקתי הלוך ובדוק ואבוי, היין הניו-זילנדי החביב על שנינו עדיין לא עשה עלייה פורמלית, למיטב ידיעתי. מסתבר כי לא נמצא היבואן, שיסע למרלבורו וייבא עבורנו את התענוג הזה. אולי אנחנו וזהו...?
בענייני יינות ניו זילנדיים וכן בענייני נסיעותי הרבות, אני מתכונן לסוע בקרוב (אמצע דצמ`) לניו זילנד לזמן ממושך. אם זה משהו חשוב ומיוחד לא איכפת לי לשלוח לכם משם.
מה זה העניין הזה עם החתימה בשם רון? זה אומר שבעצם אתם אותו אחד וכל הזמן הזה חשבנו אתכם לשניים, או שזה סוג של הומור מתוחכם? אולי בסוף נגלה שאתה גם מינגוסית, שם ודדה... ושרק שנינו היינו פה בפורום כל הזמן הזה... תעשה לי סדר, אה?
היית יכול לעיין בהסטוריה של הפורום (ודי לחכימא...) היית קורא שזה התחיל כהתחכמות ביני לבין אלכס . אאאופס , עוד פעם התפלק לי , סליחה. ביני לבין רון. וחוצמזה אני רוצה למשוך את רון בלשון אפילו שהוא נדר לא לכתוב יותר בפורום הזה. ותגיד לי ! איפה כל הבנות שהיו פה ? פעם הן היוו חלק מאוד דומיננטי ואקטיבי בפורום והיום ? יוק !