זיו ארז הביתה!!!

HOLONOLE

New member
זיו ארז הביתה!!!

זה פשוט לא ייאמן עד כמה מאמן יכול להיות גרוע ולהרוס לחולון עונה שלמה!!!!! איך מאמן כזה יכול להיות כל כך טיפש ולהחתים שחקן גמד שפשוט לא עושה כלום באימונים!!! מרקוס ווילסון שחקן טוב בהרבה מהולוואי , והוא הוכיח זאת בבירור באימונים. עכשיו חולון נדפקה עם שחקן אפס עונה שלמה , כמה אפשר להחליף כבר??? מחר בגבעה נחטוף 20 הפרש בלי ווילסון. זיו ארז צריך ללכת הביתה , כמו שהיה צריך ללכת כבר אחרי ההפסד בגביע!!!!

צר לי , זיו ארז מבין כדורסל

לא פחות ממך ועם ווילסון להזכירך , חטפנו 12 הפרש מקבוצה ברמה של ליגה א` ששיחקה בלי הזר שלה ועם ווילסון הפסדנו פעמיים לקבוצה מלאומית ב`. נ.ב אם אתה קובע דברים רק לפי אימונים אז אתה זה שלא מבין בכדורסל.

HOLONOLE

New member
תגובה

מעניין מאד שגם לאחר 2 האימונים הראשונים של טרבור ראפין האגדי שמתי לב שלבן-אדם אין מושג בכדורסל. הוא פשוט לא זז ולא הצליח לעשות נקודות אפילו באימונים. אמרתי את זה לכל ה``חכמים`` שנכחו באימון ואלו צחקו עליי בטענה שזה שחקן NBA אדיר , עם 30 נק` למשחק וכו`..... הסוף ידוע. מה שאתה לא מבין זה שהכל מתחיל באימונים!!! שחקן שלא יכול לקלוע באימון לא יהפוך לך פתאום לסטאר במשחק וינצח את המשחק. גם איבנוביץ לא עשה כלום באימונים ומה קרה?? עד עכשיו אני רואה עד כמה זיו ארז מבין כדורסל. אם אתה באמת חושב שהוא יודע כדורסל אז גם אתה כמוהו לא מבין כלום. הבן - אדם אחראי לכשלון הקבוצה , הוא זה שהביא לפה את הזרים הגרועים ביותר בתולדות המועדון , הפועל חולון עפה מהגביע לראשונה בתולדותיה (!!!) כבר בסיבוב הראשון ועוד למי?? להפועל לב-השרון (מי אלה לעזאזל???) . הפועל צפת ללא זר ובכיכובו של אורן בן חמו (מי זה??) מנצחת באולם הכי קשה בארץ בקלות מדהימה. אז מי פה לא מבין כדורסל??? מחר חולון תחטוף , ובגדול!!! (לצערי הרב) רק נס יציל אותנו מהפסד מחר , אבל אם נסתכל על חצי הכוס המלאה אז לאחר התבוסה מחר זיו ארז יעוף הביתה ביחד עם הזר הגמד והמסכן שלו , שהוא אמנם רכז טוב , אף לא ברמה של לאומית א והוא בהחלט לא יכול להוביל את חולון.

אני לא אביך אותך ואוכיח לך

כמה מעט אתה מבין , אבל לפי שיטתך אילן נניקשוילי למשל , הוא תותח על , הרי הוא מצויין באימונים וראינו בדיוק מה הוא שווה. אגב , אם אתה חושב שטרוור ראפין לא שחקן אז אתה פשוט אידיוט , תסלח לי על הביטוי. טרוור ראפין בא הנה בלי חשק ובלי רצון לשחק , הן בגלל המצב הבטחוני והן בגלל בעיות אישיות שבגללן גם הוא דחה את בואו. טרוור ראפין במצב נורמלי הוא רכז מהטובים באירופה ואת זה לא רק אני אומר אלא אומרים גם סקאוטרים באירופה (ראה כתבה ב- ynet). ואגב , דווקא באימונים הוא היה מצויין , לפחות בחלקם. לגבי הרכז הגמד , אני מקווה שתרגיע ומהר. השחקן הזה שיחק בליגה לא פחות קשה מהליגה הישראלית המפוארת והציב שם מספרים יפים , אפילו יפים מאוד בהתחשב בעובדה שוא שיחק מול לא מעט רכזי אנ בי אי לגיטימיים ואפילו יותר מזה (חאליד אל אמין). הגיע הזמן שחולון תביא רכז טבעי שיגרום לאחרים להראות יותר טוב ולא מפציצן שעושה טובה שהוא מוסר פעם בעשר התקפות. ווילסון , עם כל הכבוד , לא הוכיח את עצמו עד עכשיו , עדיף להחליף אותו ברכז טבעי כמו שאהין ולאחר מכן לצרף קלעי בוסמן.

נ.ב

מלבד הבחירה באיוואנוביץ אין לי שום טענות לזיו ארז. ראפין הוא חקן עם רקורד מוכח , מוילסון אתה התלהבת אפילו (והוא גם הומלץ על ידי קצורין) וסאנדרס לא רע סה``כ , אז מה הטענות שלך אליו ?? אה , כן , ותתן לי שמות של מועמדים במקומו , לא ידוע לי שפט ריילי מחכה להצעה מחולון.

HOLONOLE

New member
עופר ברקוביץ

עופר ברקוביץ יכול להיות מצויין לחולון. בלי שום קשר , הפועל חולון גם בלי זרים צריכה להביס קבוצות כמו לב השרון וצפת , אולם היא הובסה גם עם כל הזרים. אם היום יפסידו בגנעה , ואני מאד מקווה שזה לא יקרה , אז זיו ארז יצטרך לקחת אחריות וללכת. יש גבול!

HOLONOLE

New member
עופר ברקוביץ

עופר ברקוביץ יכול להיות מצויין לחולון. בלי שום קשר , הפועל חולון גם בלי זרים צריכה להביס קבוצות כמו לב השרון וצפת , אולם היא הובסה גם עם כל הזרים. אם היום יפסידו בגנעה , ואני מאד מקווה שזה לא יקרה , אז זיו ארז יצטרך לקחת אחריות וללכת. יש גבול!

אשכולון

New member
קצורין לא מבין כדורסל?

עידו. אף אחד לא טוען שזיו לא מבין כדורסל. אבל מצד שני אני מניח שמולי קצורין גם מבין קצת?! כשאתה חותך רכז, תביא במקומו רכז. זיו ומנור נכנסו לפניקה ועשו שינוי טוטאלי(שאני מקווה שאכן יוכיח את עצמו). וילסון ככל שירצה לא יכול למצות את עצמו בלי רכז! קלעי כמו שחקן פנים תלוי ברכז של הקבוצה.אני מקווה שאתה נותן קצת קרדיט להבנה של קצורין בכדורסל. שום מאמן לא ימליץ על שחקן מבלי שהוא יהיה בטוח ביכולתו של אותו שחקן.לגבי טרוור ראפין אני מודיע לך חד משמעית ותבדוק אותי עם כל בעל מקצוע בארה``ב. לא היה ולא יהיה רכז! האיש היה כל חיו שוטינג גארד !! אתה יכול לבוא ולספר לי שבשודיה הוא שיחק רכז. אכן שם הוא שיחק בתפקיד של הרכז. בכל מקום אחר באירופה בו ניסו אותו בתור רכז הוא נכשל כשלון מוחלט! זיו ועמי התלהבו מעברו ב-NBA (שם שיחק שוטינג גארד) ומהמחיר הזול עבור שחקן עם כל כך הרבה משחקים ב-NBA . כאן התחילה הבעיה של חולון. כבר אחרי המשחק הראשון נגד לב השרון יכל זיו להביא את הולווי במקום ראפין ואז הכל היה נראה אחרת. וילסון שתלוי כל כולו ברכז שלא היה קלע עבור חולון כ-55 נקודות ב-3 משחקים וזה בלי יותר מידי זריקות ולפחות בשני משחקים שאני ראיתי לא בזריקות שניתנו לו ע``י הרכז אחרי תרגיל.לגבי סאנדרס אני זוכר שאחרי המשחק הראשון שלחת אותו לכל הרוחות והשדים?! אז הוא השתפר ואני בטוח שגם וילסון היה הרבה יותר טוב עם רכז טבעי ובא לחולון גואל. אבל כאמור הפאניקה שלטה וזיו ארז יחד עם מנור עשו שינוי טוטאלי שיכול אמנם להצליח אבל בהחלט לא מעיד על רמת קבלת החלטות הגיונית. עכשיו צרכה חולון שוטינג גארד בוסמן שבודאי לא יהיה קלעי יותר טוב מוילסון. ומצד שני אתה טוען שיתכן ויחליפו גם את סאנדרס. בקיצור בלאגן גדול. וכל זאת עידו ידידי מבלי להכנס להוצאה הכספית הכרוכה בכל הבלאגן הזה. אני בטוח שגם וילסון וגם סאנדרס לא יסתפקו בשכר של חודש וילכו הביתה?! יש חוזים ואותם צריך לכבד. ההרפתקאה הזאת תעלה לחולון הרבה כסף ואם היא תובס היום (אני באמת מקווה שלא) מנור ישלח את זיו ארז לכל הרוחות והשדים.

למעלה