זיוף אורגזמה

soofgania

New member
זיוף אורגזמה

גברים - כשאשה מזייפת אורגזמה, אתם חשים בכך ? ספרו על מקרים שקרו ואיך הגבתם<התעלמתם,נעלבתם וכד'> ובכלל כל מה שיש לכם לומר בנושא. נשים - קרה לכן שזייפתן אורגזמה? אם כן, מה הסיבה ?

kob91

New member
אורגזמה וזיוף

1. תכלס בעיה שלכן 2. אתן עושות חטא על פשע כשאתן משקרות (מזייפות) ולא באות לגבר ואומרות לו בפרצוף איך ומה אתן רוצות ! 3. אם הזין שלו ממש קטן בזקפה ! , תוותרי על חדירה (ביחוד אם את לא רזה) ותמצאי תחליף. למשל: את מוצצת לו וביד שניה שלך תאונני לעצמך.(חבל, מה היית יכולה לעשות לו עם היד הזאת). 4. האישה צריכה לקחת יותר אחריות לגבי אותה אורגזמה מיוחלת שאת אי בואה היא מפילה על הגבר. (עצוב) 5. אולי אתן רוצות גם אורגזמה אנאלית ? 6. לא כל הגברים חיות, יש גם כמה מעטים רגישים ומתחשבים. 7. עכשיו בדיעבד ובמקרה אחד בלייב כן זייפו לי (והסיבה לא הייתה בגללי, להיפך) . טוב אז זה לא נעים אבל קיצר על הזין. אני המשכתי לדפוק. מה קרה בסוף לדעתכן ? 8. טיפ: תנסו פחות לשקר אבל אם חייבים לשקר, אז במתינות, להגדיל את הדברים המחמיאים ולהקטין את הדברים הפוגעים. 9. זה מכה כמה בחורות נכנסות למיטה בשביל לתפוס גבר ולא בשביל לעשות כיף משכר חושים. והתוצאה ? תחפשו למעלה בדף. טוב זהו די. יש עוד , נמאס לי. ביי, תעשו חיים

soofgania

New member
אור גז, אז מה?

1.
2.
יש בחורות שמתביישות לכוון את הגבר,לכן גם הגבר צריך לשאול מה היא אוהבת ורוצה. 3. אני מוכנה לוותר על חדרה אבל לא על חדירה
4.ומה עם הגבר? שישקיע יותר זמן במשחק המקדים! 5. אתה בטח נהג אוטובוס, אם קרה שבחורות ביקשו ממך שתפתח להן מאחורה. 6.לא כל הגברים חיות אבל רוב הגברים עושים חיים
7. היא נכנסה להריון? יש לכם שלישיה בדרך? אתה לא מוכן לקחת עליהם אחריות? ואולי היא גמרה בסוף? 8. תודה על הטיפ
אני תמיד מגדילה לגבר את הדברים המחמיאים <למשל: איזה לשון ארוכה ומדהימה יש לך, יאללה תתחיל ללקק לי
> 9. היית צריך לרשום את זה בנקודה עשר, המכה העשירית היא מכת בחורות לא? תודה נשמה אהבתי לקרוא את מה שרשמת

5. אולי אתן רוצות גם אורגזמה אנאלית ?

מה רע בזה בדיוק? אני כמעט תמיד גומרת גם מאנלית אני לא אתן למישהו שלא יודע מה הוא עושה להיכנס לשם במילא

אחותי אשת הנחש מה זה אורגזמה אנאלית?

איפה אפשר לקנות כזאת משומשת במצב טוב שעוד עובדת כמו שצריך? צריך לעשות לה טסט? אה בסדר גונגו בדק במילון והבין מה זה אורגזמה אנאלית (לקח לגונגו חצי שעה לנגב את המקלדת בגלל מה שהיה כתוב שם) גונגו יש לו שאלה קצת חצופה אבל הצלחת לסקרן את גונגו עם מה שכתבת איך את יודעת אם מישהו יודע או לא יודע מה לעשות שם לפני שאת מרשה לו להכנס בכניסה האחורית? יש דבר כזה תעודה רשמית שכתוב עליה שהבנאדם עבר בהצלחה קורס לחדירות אחוריות? אפשר לקבל הסמכה ברבנות לזה? תעודה מוכרת ממשרד העבודה? משו בסגנון הנ''ל עבר הכשרה מיוחדת ויודע איך להחדיר בתחת במומחיות בכל התנוחות ובכל המצבים תוך שימוש בטכניקות חדישות שאושרו עיי מכון התקנים האחוריים הישראלי ומשרד הבריאות מי שרוצה לבחון את יכולותיו שתתכופף תודה רבה ושבת שלום גונגו

CUN

New member
נשים מזייפות אורגזמה, גברים מזייפים מערכת....

נשים מזייפות אורגזמה, גברים מזייפים מערכת יחסים.

גונגו יספר לך בסבבה אחותי

גונגו היה לו פעם קטע עם אחת בלונדה מחומצנת רוסיה שניסתה להביא לו אורגזמה מזוייפת במקום אחת אמיתית בחוף הסלע בבת ים אבל גונגו יש לו חוש שישי לזיהוי אורגזמות מזוייפות אז על המקום גונגו הוריד לה כאפה שתדע שהוא לא פראייר ועשה עליה חיפוש ומצא את האורגזמה האמיתית האורגינלית שהיא נסתה להחליף באורגזמה המזוייפת מתוצרת סינית זה הקטע שהיה לגונגו עם אורגזמה מזוייפת גונגו מאמין שבמקרים כאלו חייבים להגיב בתקיפות ובנחרצות כי אחרת השוק יתמלא באורגזמות מזוייפות ואין במשטרה מחלקה שמטפלת בזיופי אורגזמות באמת שאין גונגו צלצל 100 וביקש מהמרכזנית שתעביר אותו למחלקה המתעסקת באורגזמות מזוייפות והעבירו אותו למחלק זיוף והונאה אבל הקצין התורן שדיבר עם גונגו אמר לו שאין מה לעשות ושאשתו מזייפת לו חופשי אורגזמות כבר שנים ושהוא חושד שגם הבת שלו התחילה לאחרונה לעסוק בזיוף אורגזמות אבל אין כרגע חוק ברור ומסודר בקשר לאורגזמות מזוייפות גונגו התנדב לבדוק אם הבת של הקצין באמת מזייפת אורגזמות אבל הקצין אמר שהוא מעדיף לבדוק לבד למה זה עניין משפחתי עדין זה מה שיש לגונגו כרגע לומר על הנושא שיהיו לכולם פה חיים נהדרים מלאים באורגזמות אורגינליות ובלי אורגזמות מזוייפות נ.ב. מה זה אורגזמה?

soofgania

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התכוונת לחוף עשה לה ילד? אגב..אני מכירה ת'קצין בעל התורן ממחלקת זיוף והנאות...הזדייפנו בהנאה
<גונגו עשה לי ילד
>

לא נגלה לאף אחד אחותי

חיים ומוות ואורגזמה ביד הלשון ככה אמרו צדיקים שמלאכתם נעשתה בידי אחרים זה אומר שאחרים הגמירו עם האצבע את נשותיהם של הצדיקים שהיו עסוקים במקומות אחרים והזניחו את נשותיהם ולא סיפקו אותן?

soofgania

New member
אף אחד לא ידע

אבל יש פה כמה אוזניים ועיניים שראו ושמעו. <אולי,לא בטוח שמישהו נכנס לכאן אלא אם יש תקלה בבלוג
>

JoeNo

New member
בעיה שלה.

תראי, אני לא יודע אם אני מרגיש או לא. יכול להיות, למרות שמעולם לא תפסתי אף אחת מנסה. אם להודות על האמת, זה נראה לי די טיפשי, כי אם מישהי מזייפת אז אני אחשוב שעשיתי משהו טוב כשלא עשיתי ואני אנסה את זה שוב פעם הבאה, ורק היא המפסידה. יחד עם זאת, פעם אני זייפתי אורגזמה ["אבל לא גמרת!" "גמרתי, אבל אני מנסה משהו טנרטרי כזה, אז אין זרע..." "אה..." - אח"כ הייתי באמת צריך ללמוד קצת טנרטרה, וזה היה לא רע] כי לא הצלחתי להתרכז מספיק כדי לגמור, ולא רציתי להעליב את האישה שאהבתי, אז אני מניח שיש יוצאי דופן.

למעלה