זיונים כן או לא ?

מיטל+

New member
זיונים כן או לא ?

אני לא טיפשה או קי ! ואני בכל זאת רוצה לדעת מה אתם חושבים על זיונים בגיל 16 + מה הבנים חושבים על זה ומה הבנות אז יאלהה תגובות בבקשה ....

area 51

New member
לא חושב...

אוקיי, אני מדבר מנקודת מבט די נדירה, בעצם מאוד נדירה. לי יש חברה כבר ארבעה חודשים כמובן שבפרק זמן ארוך זה הנושא עלה לא פעם ולא פעמיים. שנינו בגיל 16. אני לא חושב שזה כדאי בגיל הזה, אני חושב שאני לפחות צעיר מדי, לעומת רוב הנערים בגיל הזה אני מאמין שזיון בא מאהבה ולא ההיפך. הפעם הראשונה חייבת להיות עם מישהו\י שאתה באמת באמת אוהב. ואני חושב שאם אתה באמת אוהב אותו\ה אז אתה תוכל לחכות עד גיל 17~ כדי לדעת אם האהבה הזאת היא אמיתית או שמא סתם אהבה להיות מאוהב (הבנתם את הביטוי?). רוב החברים שלי צוחקים עליי בנושא זה, אבל אני חייב להעלות עובדה מעניינת שאני היחד מכל החבר`ה שיש לו מערכת יחסים רצינית ובכלל. תחשבו על זה? אני אומר לחכות.

תגובת הרומנטיקן H-)

קודם כל, לא הייתי בטוחה שאם כשאמרת ``בפרק זמן ארוך זה`` זה היה בציניות או לא. אם לא, 4 חודשים זה לא פרק זמןן כל כך ארוך, והרבה זוגות מחליטים להתחיל לעשות את זה אחרי יותר מ- 4 חודשים... אמרת שבניגוד לדעת החברים שלך, אתה חושב שסקס צריך לבוא מאהבה (ואני מסכימה אתך), טרחת להדגיש שאתה היחיד מביניהם עם מערכת יחסים ``רצינית``, ובכלל תמיד טרחת להדגיש כמה שאתה מת על חברה שלך :) אז אם אתה חושב שסקס צריך להיות רק עם מישהו שאתה ממש ממש אוהב, ואתה ממש ממש אוהב את החברה שלך... ומה ההבדל בין גיל 16 לגיל 17? אם אתה באמת אוהב את החברה שלך והיא אוהבת אותך אז אתה יכול להיות בטוח שתגיעו גם לגיל 17 ויותר ביחד. להיפך, רק מי שלא בטוח בקשר שלו, מי שמפחד שידפקו אותו ויזרקו אותו צריך לחכות כמה שיותר. אתה חושב שאתה צריך לחכות עוד שנה רק בשביל לדעת אם האהבה היא אמיתית? נשמע לי קצת תמוה... אמרת שאתה חושב שזיון צריך לבוא מאהבה ולא להיפף באותו משפט בו אמרת שאתה חושב שאתה צעיר מדי. האם אתה מתכוון שאתה צעיר מדי כדי לחוות אהבה אמיתית?

guess who

New member
בשלות נפשית

עזבו אתכם מגילים הרי מדובר פה במצב נפשי שצריך ליהיות מוכנים ונכונים אליו. לכן לא משנה אם את בת 16, 22 או 14. כל עוד את עושה את זה ממחשבה תחילה שמלווה בהסכמה נפשית מלאה- have fun! אם לא, לא משנה באיזה שלב את בחיים שלך- אל תעשי את זה!!! אנשים, עברנו את השלב של make love not war , של סקס חופשי בלי גבולות, המודעות גדולה יותר לגבי הנושא הנ``ל. בקיצר, אני טוענת שכל אחד והגיל שלו! make PEACE not war עדי

shanikoo

New member
את יותר מצודקת...

גם אני חושבת,כמו כולכם,שצריך לעשות את זה מאהבה גדולה...אבל אין גיל לאהבה הזאת... אתה יכול לאהוב בגיל 15,בדיוק כמו בגיל 17... טוב,אני די חוזרת על דברים של עדי... אבל אני באמת חושבת שלכל דבר יש את הזמן שלו,ולכל אחד יש את הזמן שלו...ברגע שבן אדם מרגיש מוכן ושהגיע הזמן שלו,זה לא משנה הגיל. וזהו...

אחחחח.....

אתן צודקות שניכן, באמת זה תלוי בבגרות ולא בגיל... אבל מה? לא יודע, אני מחפש נקודות לויכוח... אולי אני עייף מכדי למצוא כאלה... לילה טוב. פושע.

AshkA_

New member
תשתחררו במקצת אנשים

אויש אויש אתם כולכם איזה לחוצים אתם מה זה בסך הכל? אני זוכרת שאחרי הפעם הראשונה שלי, רציתי לבעוט בכל העולם על זה שהוא עושה מזה כזה ביג דיל. כל הסרטים הרומנטים עם הכינורות והחצוצרות והפרחים, זה די בולשיט, אלא אם כן אתם מהסוג האובר רומנטי שמרוב דמיונות על זה הוא כבר רואה הכל בתוך הראש. אז נכון, אולי זו הייתה טעות שהלכתי על זה מתוך סקרנות ולא מ``אהבה`` גדולה אמיתית ובוערת, אבל עדיין. הי, אל תתפסו ממני מבינה גדולה, כמובן שעם אהבה ואיזהשהו רגש לצד השני זה הרבה יותר טוב. ובתכלס יש סיבה לכל הזיבולי שכל ששומעים כל היום, אבל הנקודה התחתונה שלי שעניין המין מוערך יתר על מידה, בדיוק כמו אהבה - אנשים מסוגלים לעשות הכל בשביל זה... אז בקיצקיצור המסקנה שלי להיום ילדים יקרים, תעשו את זה מתי שתרגישו צורך (טוב צורך זה לא המילה הנכונה, עם השנים הסלוגן של פרינגלס יתאים לדעתי, once you pop, you cant stop)

מה הקשר לשנות ה60?

אז נכון, סקס עושים באיזה גיל שרוצים. אבל מה לעזאזל הקשר לשנות ה60? make piss, not war.

guess who

New member
זה היה

זה היה קשור כשכתבתי את זה. עכשיו...אני לא ממש יודעת...

area 51

New member
לא הבנת אותי

אוקיי אני חושב שלא ממש הבנת למה התכוונתי בהודעה. אני אמנם בן 16, אני וחברה שלי ביחד ארבעה חודשים שלדעתי זה כן פרק זמן ארוך, ביחחוד בגיל רעוע שכזה. אני אוהב אותה בכל הלב והיא אותי, ברור לנו שמערכת יחסים זו היא רציניתצ מאוד בדיוק כמו שברור לנו שאנחנו נהייה הראשונים של כל אחד. ציינתי את הגיל 17 רק בתור דוגמא, לא בתור גיל מינימום שבו מותר לקיים יחסי מין. מי שמרגיש שהוא מוכן עכשיו שיזדרגג לכ היום מצידי, אני פשוט לא ממש מרגיש את זה. התכוונתי שלדעתי יחסי מין צריכים לבוא מאהבת אמת, אני אוהב את חברתי אהבת אמת וברור לי שעשה זאת בנקודה מסויימת שהרגע יהיה נכון. הרבה מכם לא הבנתם אותי. ציינתי שאני היחיד מהחברים שלי שיש לו חברה רצינית בגלל שרציתי להוכיח שהדעה שלי לפי דעתי היא הנכונה ביותר. שהיחסי מין צריכים לבוא רק מאהבה ולא צריכים לחפש את זה כל הזמן (את הזיונים). תנסו להתסכל על זה מנקודת המבט שלי.

נעל

New member
אתגר, הא?

טוב, אז אם הוחלט כי עלינו לחשוב על זה, נעל תחשוב על זה. והנה אתגר: יש לך קופסא גדולה (מה הצורה של הקופסא? בדרך כלל באתגרים נותנים צורות מוזרות... שיהיה מסובך. אז הנה לך - קופסת חלב), ובתוכה יש לך אהבה גדולה. ואתה מחכה. מחכה לראות אם האהבה הזו תשאר שם או תברח, תתקלקל או תשאר עשירה, בריאה ומלאת סידן. אתה מחכה עד לתאריך מסויים, כדי לראות אם האהבה תמשך עד לתאריך מסויים (יותר מזה זה לא יתן לך). למה, בעצם? אם יפוג תוקפה של האהבה יפוג גם תוקפו של הסקס? של המוכנות שלך אז, בפעם הראשונה? כוס החלב ששתית אז תתקלקל? פתאום תקבל הרעלת קיבה? אם עכשיו תכנס לזה מתוך אהבה והאהבה הזו תגמר אז תרגיש שמשהו אז לא היה בסדר? מה הקשר בין הדברים? זה קצת מוזר... בכל מקרה, כל עוד אחד מכם לא מרגיש מספיק מוכן (גם אם יש הרבה מאוד אהבה), אז עדיף שתחכו, ותחשבו, ותגידו לאחרים לחשוב על זה (על הסעיף האחרון אפשר לוותר). נעל ;-)

goldy

New member
את חדשה ואין לך על מה לדבר. נכון צדקתי?

אפשרות א: בנות - אלא שמתחסדות: אחרי החתונה. בנים - רק כשיהיו מוכנים. (ויש דבר כזה!!!!!!!!!!!!!!!!) אפשרות ב: שרמוטות - רק כך הן מרגישות אהבה. דופקים כל מה שזז - חייבים להוכיח את עצמם, כך הם בונים לעצמם את הביטחון העצמי.

זה באמת כזה חשוב?

מה? זה יעזור לך להחליט אם להשתגל היום או מחר לראשונה? באמת... זה דיי נושא דפוק שצריך להשאיר לסקרים של ד``ר מינה צמח, מין הצמח, או איך שלא קוראים לה.

למעלה