זיונים זה לא הכל

ע פ ר ל ה

New member
זיונים זה לא הכל

הבן אדם קורע אותי מצחוק כל הצהריים,אני צוחקת בזכותו בפראות עד דמעות. תראו מה הוא כותב:לפעמים לא הצלחתי להשתחרר מהחשד המסליד שכל הדיבורים האלה על שירה,פילוסופיה ועל עצמי,בעיקר על עצמי,אינם אלא הסוואה מתוחכמת להצהרה פשוטה:תראי יקירתי כמה אני חכם ויפה בתוך תוכי,כמה אני אינטליגנטי ומבריק,כמה אני יחיד ומיוחד.אז יאללה,התפשטי ובואי למיטה. תחושה זו,שממנה לא השתחררתי עד היום,גרמה לי לא אחת שאראה את עצמי בעת החיזור כשחקן וכצופה ביקורתי בעת ובעונה אחת ואולי זו הסיבה שתמיד נמשכתי ואני ממשיך להימשך למה שמחברת "פחד גבהים" מכנה בשם "זיון רוכסני",כלומר אקט מיני ספונטאני ומיידי ללא חיזורים וללא דיבורים מוקדמים.אקט כזה נראה בעיניי עד היום כטהור ונקי וישר יותר מאשר כל להטוטי הקרקס האינטלקטואליים שאני רואה את עצמי מחוייב לפעמים לבצע לפניי ה "סאלטה-מורטאלה" . קוראת קטעים מהספר המפורסם של בן אמוץ,ונשפכת מצחוק... מומלץ,תהנו!

פיקסון

New member
../images/Emo4.gif

ואני חשבתי שזיונים זה קודם כל

t o t a l

New member
חוויה מעצבת

אותו ואת הבא [זיניוני הדרך] קראתי בשקיקה בגיל ההתבגרות. נכנסתי לזה כי חשבתי שיהיו הרבה סיפורי זיונים. מצאתי את עצמי שוקע עמוק בתוך פילוסופיות עמוקות של האשמדאי הזקן. אין לי ספק כי הושפעתי מאוד. משהו שכתבתי עליו פעם: מירה הזמינה קוקטל עדין ודל באלכוהול. הבטתי בה לוגמת מהשקה בלגימות מדודות ועדינות ולא יכולתי שלא להיזכר באחד מזיניוני הדרך של דן בן אמוץ. קראתי את הספר בילדותי. בעט ההיא כל חומר עם ניחוח פורנוגרפי היה מרתק אותי. חיפשתי את תיאורי הסקס וכדרך אגב נחשפתי כבר אז, להרהוריו מלאי התובנות של הזקן החרמן, אודות נשים. ושם בבר המופלא הזה, ברגעי התאוצה של ליל יום שלישי, הדקות האלו שבהם הדלת נפתחת בכל שניה ועוד זוג מוצא את מקומו על הבר הארוך, ועוד גבר תופס את אחד מהכיסאות הגבוהים, ועוד אישה משתקעת בכורסא העמוקה, ברגעים האלו, בעודי מביט בעיניה המדהימות של נירה, לא יכול הייתי שלא להיזכר באחד מסיפוריו אודות איבוד שליטה. הוא כבר גר אז ביפו על הים והיה עסוק ברוב הבקרים באיסוף נערות ונשים צעירות מהשוק ומהנמל אל מרפסת ביתו שצופה אל הים. באמצעות אותו הסיפור הוא ניסה להמחיש את העוצמה המטריפה שתמונה באיבוד השליטה. בכיבוש אולטימטיבי. בן אמוץ סיפר שאת אחד הימים הוא בילה בחברתה של אישה צעירה, בת לרביזיוניסט ידוע ממצודת זאב שהתנהלה תחת עקרונות חסודים במיוחד. לכאורה לא היה לו סיכוי להשכיב אותה. היא לא נותנת לאף אחד ובטח שלא לאשמדאי כמוהו. הוא כמובן הטריף את דעתה. הוא השקה אותה. הוא זיין לה את השכל. הוא הטמין לה את כל המלכודות שעשו את זה אז לכל אישה. ואכן בסופו של דבר נרשמה גם אז חדירה. נשים לא חסרו לו מעולם ואת אותה נערה הוא זכר רק בזכות העונג הנפשי שהוסב לו מהאופן שהיא נכבשה תוך איבוד שליטה קיצוני. על אף כל עקרונותיה הבסיסים, היא לא הצליחה לשלוט בעצמה ונתנה לגופה להוביל אותה. בן אמוץ תאר אז בפרוט מצמרר את תנועות גופה בשבריר השניה בו הוא לקח שליטה והתמכר לפיתוי. התיאור היה כה חזק ומגרה שנטבע בזיכרוני. על אף שעברו מאז שקראתי את הספר לפחות 20 שנה ולמרות שלא חשבתי על דן בן אמוץ מאז שהחזיר את כלי זיינו לבורא, מצאתי את עצמי מהרהר באותה אישה ורואה מול עיני את תנועות גופה המתמכר, בשעה שצללתי לתוך עיניה של מירה, ליטפתי את כף ידה ורחרחתי את צווארה הארוך.

ע פ ר ל ה

New member
את זיונים זה לא הכל קראתי...

לפניי המון שנים,ואני תמיד נהנית לחזור אליו... אל האשמדאי הזקן הכל כך מפולפל ושנון עם פילוסופיית חיים מאוד מאוד מעניינת. אל המון היבטים שלו אני מאוד מתחברת. הוא גורם לי לחשוב,לתהות,להיפתח. הוא חכם ומצחיק בשבילי,אני מתפוצצת מצחוק שתדעו...

מותר האדם מן הבהמה ../images/Emo80.gif

כנראה שבזמנו זה היה לעניין לפרוץ את המסגרת אבל תראי לאן זה הוביל שלא נדבר על גילוי עריות שמבחינתו היה לגיטימי. אנחנו או אולי נכון לומר שאני כבר שכחתי ממנו אבל לפעמים באמת נחמד לצחוק קצת מהאמירות שלו

חברה..דן בן אמוץ החזיק שדלנית

בגיל העשרה..שתכין(היו מחרמנות את הילדות שתהיינה חמות ולחות לכבודו) את בנות ה16 לפני ששכבו איתו... זיונים זה לא הכל... א ל כ

בעצם גולדבלט זכאי עד שיוכח אחרת..

אבל דן בן אמוץ? דנקנר כתב ספר על מעלליו.. ואין פוצה פה ומצפצף.. צריך להוריד את הספרים שלו מהמדפים

עכשיו אתה גם מבקר ספרות

וגם צנזור מטעם ש'ס ועוד לחומר שלא קראת בכלל? עשה טובה, דברים שאתה לא מכיר וש'דנקנר כתב' הם סך כל ההיכרות שלך איתם, תוריד מכאן. גם ככה אינטליגנציה היא לא החלק החזק בשיחה הזאת, אז אל תוסיף. לפחות היית קורא, אבל מילא. ממך באמת לא מצפה להרבה.

יפה

0ראית כתבה. עכשיו אתה יודע הכל על דן בן אמוץ על חייו ועל כל השאר.להחריפ את ספריו מהמדפים! כי דנקנר, זה שלא נתנו לו להשתתף, אמר.לא קראת את דן בן אמוץ, לא יודע מה הוא עבור הספרות העברית,היתה כתבה בטמבלויזיה אז אתה מדקלם.אין מה להוסיף.

Mastul4u

New member
הסלטה מורטאלה....

מזכיר לי ת'זכר של האלמנה השחורה שמפקיר את בטנו בהפוך...... יאללה עפתי ללמוד לפני שאילינה עושה לי מורטאלה מחר.....

folkman1

New member
נשכחות-קראתי לפני כ 15 שנה

ו...הוא עדין אצלי על המדף. סתם ספר רקני.

folkman1

New member
וגם חושב שסטוץ הוא ...טהור.

ובתנאי שאין רגשי אשם לאחר מכן ובתנאי שאין לך חברה שלא תיסלח ואם עמדנו בתנאים אלו............אין טהור מזה ללא זיבולי שכל

חייב להסכים ../images/Emo45.gif

סופר מעולה. בעיקר לא אשכח את "לזכור ולשכוח". זה שהיה אדם קצת מוזר ואולי חריג... לא חסרים כאלו. אגב, כילד שיחקתי המון ליד ביתו ביפו העתיקה והכרתי גם את הבת שלו. מה אומר?! לא ניתקלתי בשום מעשים מגונים(אולי למזלי אהב ילדות ולא ילדים)... אבל הכתיבה שלו מדהימה בעייני. אולי אני זורק כאן פצצה אבל גילוי עריות הוא ענין של נורמה חברתית. ישנן חברות ותרבויות בהן זה היה מקובל. לא שחלילה אני בעד אבל בעיקר מכיוון שחונכתי זה אסור ! אם היו מלמדים אותנו אחרת היינו גם חושבים אחרת?

למעלה