זיון

זיון

לפני שיצאתי אלייך נכנסתי להתקלח מקלחת קצרה נגיעות חטופות למטה מזכירות לי כמה אני זוקה לך עמוק בפנים מתלבשת מחליטה לא לשים תחתונים זה ידליק אותך בטוח אני נוסעת אלייך פותחת חלון הרוח נעימה היא מלטפת אותי אפילו בין הרגליים אני מרימה את החצאית למי אכפת, אף אחד ממילא לא רואה תחושת אושר מציפה אותי אני נוהגת, רגל אחת למטה וכוס חשוף לעיני אף אחד,עוד רגע החלל שנפער בו יתמלא, אני הולכת לזיין אותך כל הלילה מחוברת אלייך לא מפסיקה להכניס אותו בתוכי אני מגיעה אלייך העיינים שלך מספרות שאתה מאושר ואני מקווה שזה בגללי נישקת אותי, אתה זוכר? לא התנשקנו הרבה באותו הלילה פתחת בקבוק יין שתינו וצחקנו המון לקחתי לגימה כמעט אחרונה והבאתי לך את הבקבוק שנינו מביטים במבט של חרמנים אתה שם לי יד על הפה משכיב אותי אחורה היד שלך נוגעת לי בכוס ואני מתפתלת רק רוצה שתמשיך אתה מכניס את היד מתחת לחצאית ומגלה עד כמה אני חשופה ורטובה אתה מכניס שלוש אצבעות עמוק פנימה ואני מתחרפנת מרוב עונג אני מרגישה משהו קר למטה ופתאום דחפת את זה פנימה זה היין הוא עמוק עכשיו מגעו הקר , אתה מסובב ודוחף אני צורחת סורטת אותך נאבקת בך ואז דוחפת את היד במכנסיים שלך מרגישה את הזיין הגדול שלך העור מתוח והוא עומד חזק וגדול מתמיד מורידה לך את המכנסיים אבל אתה מתנגד אתה ממשיך לזיין אותי עם הבקבוק ואני מסתובבת אתה דוחף אותו עמוק ומלקק לי את התחת ואז עזבת הלכת לכמה רגעים פתחו של הבקבוק עדיין בתוכי נשכבת עליי ערום ואז קשרת לי את הידיים ניסיתי להתנגד אבל לא באמת רציתי הכוס שלי נוטף ואתה מסובב את הבקבוק בלי להפסיק דוחף פנימה ואז מייד מוציא אני רועדת והגוף שלי זז ומתפתל מחרמנת אותך עם התחת שלי על הזיין שלך אתה אהבת את זה ואני קשורה על הברכיים מוזיזה את אבריי נוגעת בך מלטפת לך את הזיין עם הכוס הרטוב והרעב שלי החזקת אותי במותניים כשהזיין שלך זקור בפתח,עוד לא מכניס ואני משתגעת, מנסה להכניס ואתה נסוג לא נותן אני רטובה ומשפשפת אותה בזיין שלך אתה ממשיך להתנגד ונותן לי סטירה בתחת הגוף שלי קופא ואז אתה מושך אותי לכיוונך במהירות מכניס אותו עמוק עד כאב מכניס ומוציא ואני מוזיזה את האגן בהתאם לקצב שאתה מכתיב אתה מזיין אותי חזק כמו שאני אוהבת קשורה כל הלילה. זה היה יכול להיות אחלה זיון תודה.

forto

New member
היין- הבקבוק... כן...

אני נזכר בלילה אחד היא כל כך רצתה את זה ואני הבנתי שיש רק דרך אחת להרגיע את התשוקה הפראית שלה אז למדתי מה יין ובקבוק היין יכולים לעשות

forto

New member
את מפנטזת את זה

כבר התחלה טובה זה בטוח יקרה לך מנסיון... זה קורה וזה חזק מאוד הייתי אז עם האשה המתאימה לזה חמה ופתוחה ורוצה הכל

זה כבר קרה לי...

לא ממש לפי התאור הנ"ל, אבל כבר הרגשתי פעם בקבוק יין עמוק בתוכי...

forto

New member
אה כן ואני דחפתי חזק בקבוק כזה

ועוד דברים

למעלה