זיווג

noahle

New member
זיווג

האם מישהו מהנוכחים יודע איפה או באיזה אתר יש את השידוכים היותר רציניים??????נמאס כבר מאנשים לא רציניים. אני מחפשת שידוך להקים בית הגון וכשר בית אמיתי... אשמח לעזרה נועה
 
תגובה.

בס"ד חברה שלי התחתנה דרך שידוכי אתר מורשת.. אז אולי שם רציניים יותר..(?) אולי תכתבי בפרטים שלך "מחפשת רציני בלבד" או "רצינית לנישואין.." וכד'. בכל אופן לעניות דעתי כדאי לפנות לשדכנית שמכירה אותך ולא לאתרים.. המון הצלחה!
 
תפרסמי בפורום הזה מאיזה חוג את

מחפשת, איזה כיוון וכד', כאן יש אנשים רציניים !!!
 

noahle

New member
אנשים עם טיפת רצינות זה טוב!!!!!!!

להתחבר אל האמת שלנו אל מי שאנחנו באמת....זה כל מה שנדרש להגיע לאושר פנימי...זרמו לשם
 
יקרה,

בכל אתר ואתר, בכל מקום ומקום יש אנשים רציניים חלקם עוטים מסיכות ומגננות, חלקם כנים יותר ופחות. כולם כשרים והגונים, כולם טהורים ונקיים. כולם בני אדם טובים, מענינים ומרתקים, ה"שווים" את הכינוי אמיתיים. ראי ממקום נקי, מהלב את הלב שלהם. הנפש שלהם. לא כל אחד צריך להיות החבר הכי טוב שלך. בהחלט לא כל אחד צריך להיות בן זוגך. אבל, אולי, התבונני מעט יותר פנימה:). כי האנשים הללו הם בכל מקום- רק צריך לדעת להסתכל בעיניים נקיות. לא ממקום משווה, שופט, מצפה. אלא נקי- לראות כל אחד באשר מי שהוא באמת. זה ההבדל הקט:)
 

ב נ י ה ו

New member
ילדת החיים

רוב אנשי ההכרויות באינטרנט אמיתיים וטובים רק כשהם ישנים. עם כל הרצון הטוב לחייך לכולם, כשזה עלול לפגוע בך, את צריכה להתעורר, לראות את האמת, ולא להיות יותר מידי תמימה.
 
בניהו,

אנשי הכרויות באינטרנט- הם בניאדם, מאחורי המסך. רק את זה, תזכור:) אין בי רצון טוב לחייך לכולם- זה פשוט בא טבעי. אינני תמימה, ואני עומדת איתן (אם כי לא תמיד יודעת איך) על מה שנכון "לי" , ובריא "לי". על ה"אני". על כן הדגשתי את ההבדל בין הדברים, שכולם בסדר גמור, על אף שחלק מסיבותיהם במקום מסוים, ועם חלק, מהבחירה שלי- לא ארצה קשר זוגי.
 

ב נ י ה ו

New member
לא שכחתי שהם בני אדם

אבל גם לא שכחתי שהם עושי מעשי בהמה. גם לכמה בנות נהרסו החיים בגלל שאותם אנשים רצו להנות כמה דקות.
 
בתורכי,אם כן!ותני גם לאחרים סיכוי,

סלבנות וחמלה- הרי אולי, רק אולי (נימה צוחקת) , ללא קשר למקום הימצאותם גם הן כאלו.. סביר להניח, אפילו:)
 
למעלה