זיווגך שלך..

chaim1000

New member
זיווגך שלך..

תמיד אמרו לי ואני גם מאמין בזה. ששידוך זה משמיים. ראיתי בכמה מקומות וגם שמעתי על זה לא פעם שאפשר גם להפסיד את הזיווג שנקבע לך מלמעלה. ופה מתחילה הבעיה. אחרי שאני מוריד מישהי. תמיד יש לי ייסורי מצפון של `אולי בזה הרגע הפסדתי את זיווגי`. למרות שבאמת אינני בררן ככ. אבל תמיד מקונן בי אותו ספק. מה שאני מנסה לאמר לעצמי תמיד זה. שאם משמיים זה היה זיווגי לא הייתי מוצא סיבה להוריד את אותה אחת. ואז מתחולל בי מין ויכוח כזה של: היה כדאי להוריד בשביל כזה דבר? ומצד שני: הרי לפי איך שהיא. אני לא רואה אותי חי עם אחת כזו..

קליט

New member
זה טבעי לחשוב שוב ושוב

חשוב מאוד להתיעץ עם אנשים חכמים - מה מתאים לך, על מה לוותר, ואיך להתנהג בפגישות . כדאי לשמוע הרבה דיעות ולהקשיב להגיון ולרגש שלך - ואז להחליט . השידוך הרשום בשמים הוא שידוך ``מתאים`` .

שאלה שהרבה שואלים את עצמם....

א"א לומר שאם משמיים זה היה זייוגך, לא היית מוצא סיבה להוריד, כי הרי יש עניין של להפסיד שידוך.... וזה אמור לבוא מאיזו החלטה..... באמת קשה.... לכן, ממליצים לא להוריד שידוך אחרי פגישה אחת בלבד, אלא אם כן הבחורה ממש דוחה אותך, בצורה שהיית מתבייש ללכת איתה ברחוב, או שאין תקשורת בסיסית.... או שההשקפות שונות מאוד.... בקיצור- להוריד רק על דברים רציניים ומהותיים. אבל אם סתם לא התחברת, או סתם היה משעמם.... תן צ'אנס לפגישה נוספת.... ואם בכל זאת אתה מחליט להוריד, כדאי שתהיה מאוד שלם עם ההחלטה. כי אם אתה לא שלם, אולי היה סיכוי לפגישה נוספת.... זהו.... ותמיד טוב להתפלל שנקבל את ההחלטה הנכונה.... בהצלחה!!

עם זה היה הזוגך מן השמים

היו מצעים אותו שוב ושוב עד שזה נהיה לא משנה מה סיבה זה יקרה בזמנו ואף אחד לא יוכל לעצור אותו כי זה נקבע מן השמים זה אחד הדברים שראוים את השגחה הפרטית מהקב``ה

למעלה