זיהמו לי את הבלוג.

גאמי

New member
זיהמו לי את הבלוג.

איזה כיף התעוררתי לבוקר בו הפוסט היה בעמוד הראשי, אך לא תארתי לעצמי שכל כך הרבה רפש יצא מזה. שאלה. באופן עקרוני אני לא בעד לנקות את הרפש, כי החבר'ה האלה הורסים לעצמם מספיק טוב בנוכחות המכוערת שלהם. ביקורת הנוגדת את השקפתי מבורכת לחלוטין, אך מה עושים כאשר מדובר בדברי נאצה וכן סתם בגידופים ובקללות, האם הייתם מוחקים? שואלת אתכם לפני שיוחלט מה אעשה.

אם מדובר באירוע חד פעמי,

ומדובר גם בדברי נאצה, גידופים וקללות כמו שציינת.. באופן אישי הייתי מוחק. היי, זה הבלוג שלי. יש גבול למה שאני מוכן לספוג במקום שלי. אם מדובר באירוע מתמשך - יש פתרונות אחרים, יכול להיות יעילים יותר.

גאמי

New member
תודה שרוט, אני חושבת שהחלטתי

להשאיר את הזוהמה בדיוק בגלל הסיבה שאמרתי, לכן גם כתבתי אחרי זה פוסט הרגעה לכל חבריי שודאי לקחו את הדברים קשה ממני. כשמישהו מתנהג בחייתיות הוא משפיל רק את עצמו לא?

אני אוהב תגובות נאצה

היו לי מעטות, בעיקר בגלל שאני לא נוהג לכתוב נושאים שנויים במחלוקת (אם כבר פוליטיקלי קורקט - מסתבר שאנשים לא מגדירים שנאת חינם לכרוב כטאבו...) אבל גם המעטות היו עוקצניות ומתוקות
טרם קראתי את הפוסט שלך. אני נכנס עכשיו

אני לא מתמודדת טוב עם תגובות נאצה,

בפרט שהבלוג שלי עוסק בספרות. לא הייתי מעלה על דעתי שחודש אחרי פתיחת הבלוג אני אצטרך להתמודד עם תגובות שלא קשורות לכתיבה שלי, אלא לפוליטיקת פורום. בכל אופן, מחקתי תגובות מלבבות מהסוג של: "eat your shit", והשארתי אחת, רק כדי להזכיר לעצמי שהבלוג, ככלות הכל, הוא לא מקום פרטי שלי, ושיש מחיר לפרסום הצנוע הזה.

mary lou

New member
אני הייתי מוחקת

אם מדובר בכמות גדולה של תגובות שכל מהותן היא דברי נאצה (ובעיקר אם הם לא מתוחכמים) הייתי מוחקת. זה גם ככה לא מוסיף כלום לאף אחד...

גם בבלוג שלי יש תגובות נאצה

כשכותבים לי קללות וגידופים אני לא מוחקת, ואפילו לא מגיבה. אבל כשכותבים רפש בתגובת שרשרת למישהו אחר אני מיד מוחקת.

למעלה