זיהוי

cornflake girl1

New member
זיהוי

שיר בעיברית הולך משהו כזה:" השיר הזה מוקדש לך יקירתי\אהובתי...." כשאני חושבת על זה זה נישמע קצת כמו שי גבסו אבל אני בטח טועה בחור שר את השיר דרך אגב תודה!

cornflake girl1

New member
או קיי תודה ועוד שאלה...

אני מנסה להוריד מקאאזה את השירים של שרה מקלקלן FALLEN ו STUPIED ותמיד יורדת לי ההתחלה ואחר כך רעשים מוזרים בקיצור אני לא מצליחה להוריד עד הסוף את השירים מישהו יכול לעזור לי אולי?

Naughty Girl1

New member
אממממ

אני חושבת שאת שומעת את הרעשים האלה בגלל שחברת התקליטים [??] של אותו אמן לא רוצה שיורידו שירים שלו באינטרנט. זה קיים כדי למנוע מהמשתמשים להוריד את השירים האלה. תורידי את אותו השיר מלא פעמים, אולי בסוף תורידי אחד בלי רעשים. זה מה שאני עושה.

cornflake girl1

New member
זהו שנידמה לי...

שהורדתי את כל מה שאפשרי... אוף איזה מעצבן זה אני ממש רוצה את השירים האלה

Naughty Girl1

New member
מכירה את זה ../images/Emo46.gif

אני מנסה להוריד את crazy של ארוסמית' והרעשים האלה מופיעים כל הזמן.

milki123

New member
יש לי את שני השירים

יש לי את שני השירים. crazy ו- fallen צרו קשר פה או השאירו מייל(עם מקום פנוי) אם זה עדיין אקטואלי

digitaldream

New member
מי שרוצה תשובות בקשר ל...

קאזה, כמו תחליפים אליה -כי צריך ומהר.. שיצור איתי קשר ואולי אני אוכל לעזור לו לצאת מהבלאגן שלה בכמה שירים, יש עוד רשתות שלמות שמחליפות את קאזה, ולא יותר מדי ישראלים מודעים לעובדה הזאת, שקאזה מתחילה לגסוס...

@יעל@

New member
אני מורידה לפעמים שירים באימש...

מוצא הרבה שירים אולי לא מוריד הכי מהר שבעולם אבל מוריד....

digitaldream

New member
אימש נחמד... ד"א...

אם יש לך פיירוול או ווינדוס אקס פי - תגידי לי... כי את יכולה להוריד הרבה יותר מהר, יש פשוט מס' דברים בווינדוס שללא יודעין מגבילים לך את קצב ההורדה מתוכנות כאלה. אם תרצי עוד הסברים ועזרה, צרי איתי קשר בפרטי... :]

@יעל@

New member
יש לי אקספי

ובאמת אימש מוריד לאט ועד שהוא מתחבר ליוזר מסויים זה יכול לקחת המון.

למעלה