זיהוי איך קוראים לשיר שאתמול שמו בעייסק ואומרים הרבה - simon says get the out משהו כזה...
M mc bige New member 21/3/03 #1 זיהוי איך קוראים לשיר שאתמול שמו בעייסק ואומרים הרבה - simon says get the out משהו כזה...
W WhityGirl New member 21/3/03 #9 חחח שמחתי לעזור.. פעם באה פשוט תכתוב את המילים שאתה זוכר מהשיר ב-google.co.il ואז-lyrics וזה ימצא לך...
חחח שמחתי לעזור.. פעם באה פשוט תכתוב את המילים שאתה זוכר מהשיר ב-google.co.il ואז-lyrics וזה ימצא לך...
S Strike-A New member 21/3/03 #10 אל אלוהים איתכם מט'וד מן מופיע ברימיקס של השיר ביחד עם שאבאם סאדיק, רדמן, באסטה ריימס ורמי מארטין.
R rockninja New member 21/3/03 #11 למה אתם כותבים מטהוד?... לא ככה מבטאים את זה... מת'וד או אם אתם שונאים th אז שיהיה מסוד או מתוד... אבל מטהוד?... לאן הגיזענות מגיעה אלוהים ישמור
למה אתם כותבים מטהוד?... לא ככה מבטאים את זה... מת'וד או אם אתם שונאים th אז שיהיה מסוד או מתוד... אבל מטהוד?... לאן הגיזענות מגיעה אלוהים ישמור
S Strike-A New member 21/3/03 #12 אם איני טועה האות ט עם גרש מעליה היא אכן המקבילה ל-TH, אשמח לסתום חור בהשכלה אם אני טועה
R rockninja New member 21/3/03 #14 נדמה לי שזה ת', אבל לא הייתי מוזג את המיץ הזה לספל הקפה שלי כי הביטחון פה הוא לא שלם שלא כמו- "לכשתסיימו..." שטדי תמיד אומר אני לא מבין הבנאדם עולה חדש מרומניה איך הוא מדבר עיברית כזאת גבוהה שאף אחד אחר לא אומר?!
נדמה לי שזה ת', אבל לא הייתי מוזג את המיץ הזה לספל הקפה שלי כי הביטחון פה הוא לא שלם שלא כמו- "לכשתסיימו..." שטדי תמיד אומר אני לא מבין הבנאדם עולה חדש מרומניה איך הוא מדבר עיברית כזאת גבוהה שאף אחד אחר לא אומר?!