זיהוי

מריה111

New member
זיהוי

זה סרט דיי חדש נראה על מישהו שאני לא זוכרת את השם שלו בסדט אבל שם המשפחה שלו שם היה נראה לי אומט שיחק אותו שחקן נורא מפורסם שברח לי השם שלו אבל זה הלך ככה הו היה חייב מלא כסף למישהו אז הוא התחיל לאמן קבוצת בייסבול של חברות ילדים שחורים משכונות המצוקה והם ממש אהבו אותו וכמה פעמים הוא ניסה לעזוב אבל בסוף חזר והיה שם ילד שכל פעם ביקש ממנו להחזיר אותו הביתה כי הוא פחד להיות שם והוא לא הסיכם לקחת אותו ואז הרביצו לו וגנבו לו את התיק והיה שם ילד קטן שקראו לו ג'י הקטן שבסוף הסרט הורגים אותו.. ויש שם גם את המורה של הילדים בבצפר ששיחקה אותה גם שחקנית מוכת ואז היה איזה קטע שהבחור הזה שחייב כסף בא להרצות בבית ספר כי ההורים של הילדים רצו שהם יעסו בלימודים ולא בביסבול ואז הוא ניסה להוכיח שאפשר את שתיהם והבטיח לעזור לילדים בלימודים סליחה שזה מבולגן אבל זה מה שאני זוכרת

0mroosh

New member
אני חושב שכריסטיאן סלייטר שיחק את המאמן,

אך איני בטוח. ומשום מה איני נזכר בשם הסרט עצמו.

מריה111

New member
אולי קצת בילגנתי בהסבר אז אני ינסה עוד הפעם

יש מישהו שהוא חייב המון כסף והוא לא יכול לשלם ואז הוא מגיע למקום כשלהו ששם מישהו משיע לו להחליף אותו כמאמן בקבוצת בייסבול, אז קודם הוא מגיע לאימון הוא סתם יושב שם ומביא לילדים לשחק, הקבוצה שהוא מאמן היא קבוצ של ילדים שחורים משכונות המצוקה. אחרי כמה זמן הילדים מתחילים לאהוב אותו וגם הוא מתחיל לקחת קצת חלק באימון יום אחד ילד אחד שאני לא זוכרת איך קראו לו מבקש ממנו אם הוא יכול להסיע אותו הביתה וללוות אותו לבית והוא אומר לו שילך לבד ואז הילד הזה נורא פוחד ללכת שם לבד כי הוא מפחד שירביצו לו או יעשו לו משהו בסוף שתים תופסים אותו ומרביצים לו ולוקחים לו את התרמיל והוא מגיע לבית חולים ואז המאמן הזה שלהם בא לבקר אותו ואז אמא של הילד כועסת על זה שהוא נתן לו ללכת לבד כשה כבר היה חשוך. אחר כך הוא רצה לעזור ולא לאמן את הקבוצה אחרי כמה זמן הוא מגיע לשם כדי להחזיר את הציוד וכל הילדים מתחילים לצעוק לו ''לך כבר'' כי הם הרגישו שהו לא אוהב אותם וזה וכעסו הוא עזב ואז הוא בסוף אמר להם שהם לא מתנהגים כמו קבוצה בגלל שהם אף פעם לא ראו משחק אמיתי והוא לוקח אותם למשחק ואז הילדים רואים את השחקן האהוב עליהם וצועקים לו ואז הוא מנפנף להם ביד והם שמחו וזה...... והאמהות של הילדים לא רצו שהם ישחקו בייסבול כי הם רצו שהם ישקיעו החינוך ובבית ספר והמאמן הזה שלהם הולך לדבר עם המורה שלהם בבית ספר אמרה שאם הוא רוצה שהם ימשיכו לשחק אז שיעזור להם ויקרא את הספר שהם אמורים לקרוא ואז ירצה עליו בכיתה ואז בסוף האמהות מסכימות בתנאי שהוא יעזור להם אחר כך הוא הימר על קובוצה כלשהי וזכה בכסף והחזי חלק ממנו היה שם עוד ילד שאני לא זוכרת איך קוראים לו וכל פעם שהוא היה משחק הוא היה משחק רק עם האוזניות שלו ואז המאמן שאל ילד אחד מה הוא שומע שם ואז הוא אמרה שזה משהו כזה '' אני אוהבת שאת קוראת לי(לאזוכרת מה) הגדול חח משהו כזה ובסוף הוא קנה להם מדים חדשים והיה שם ילד קטן שהוא הביא לו לשחק למרות שהוא היה קטן מידי ואז הו שמח וזה והם ניצחו במשחק נראה לי ואז לילד הקטן היה אח שהיה גם בקבוצה ואז כשה הם הלכו הביתה הם ראו שיש יריות בתוך הבית ואמרו להם ללכת ואז הם התחבאו מאחורי הבינין ובטעות ירו בילד הקטן שקראו לו ''ג'י הקטן'' או באנגלית ''little j'' ואז המאמן הזה בא להלוויה שלו והוא נואם והנאום שלו מרגש את כולם ואז הוא רוצה לעזורב כי הוא חושב שהילדים לא ירצו לשחק יותר ואז הם אמרו שהם ימשיכו בקבוצה ואז במשחק בסוף הסרט הם מנצחים נראה לי והמאמן הזה והמורה מנשקים לפי מה זאני זוכרת סליחה שזה ארוך אבל זה יעזור יותר לא? מקווה שתעזרו תודה מראש

tristan79

New member
נראה לי שהכוונה היא ל Hard Ball

הסרט נקרא Hard Ball ובשפת הקודש הוא תורגם ל"משחק חזק". והשחקן הראשי המוכר זה לא כריסטיאן סלייטר אלא קיאנו ריבס.

למעלה