זיהוי MPG והמרה ל DVD

קנגרi

New member
זיהוי MPG והמרה ל DVD

היי לכולם. יש לי שאלה. יש לי כמה סרטי MPEG.בן הסתם חלק מהם הם MPEG2 שזה VCD(אני צודקת?). אני מחפשת תוכנה שתמיר אותם ל DVD. יש תכנה כזו?

Reborn1

New member
היי

בעקרון ל mpg יש שתי תצורות נפוצות vcd- mpeg-1 סיומת movie.mpg svcd-mpeg-2 עם סיומת movie.mpeg שניהם אבל בתצורה מוגדרת ולא כול mpeg הינו s\vcd vcd-pal -רזולוציה 352*288 vcd-ntsc-רזולוציה של 352-240 svcd-pal רזולוציה 576*488 svcd-ntsc רזולוציה 480*480 כאשר מדובר במקרה הראשון פשוט לצרוב עם נרו ישר לפי דעתי גם אם מדובר ב mpeg לא סטנדרטי נרו תעשה את העבודה בפשטות רק כאשר את מעוניינת לשלב כתוביות בתוך הסרט יש לגשת למאמרי הפורום המרת ל s\vcd תראי המרת ל mpeg עם כתוביות המדריך נכתב ע"י ncoder

קנגרi

New member
בנירו לצרוב את ה MPEG ל DVD ,כן?

זה מה שהתכוונת? אז כשאני מתכוננת לצריבה.. לצרוב את זה בתור DVD-VIDEO FILES? כי זה לא כל כך עובד. הוא אומר שהקובץ לא מתאים... או שאולי התכוונת לצריבה ב VCD.?

Reborn1

New member
תלוי

תראי מה המאפיינים של כל סרט האם הוא vcd svcd או לא אחד מכל אלו השתמשי בתוכנת avi codec או gspot לראות כי הסרט שלך דומה למאפיינים שציינתי בהודעה הקודמת בעקרון היעוד בסיסי מתאים vcd svcd http://prdownloads.sourceforge.net/mediainfo/AVIcodec_1.1.0.4.exe?download התוכנה שציינתי חכמה ואם תשימי לב היא אפילו תציין אם הסרט vcd או svcd

למעלה