זיהוי שפה ותוכן

Digale

New member
זיהוי שפה ותוכן

שלום לכולם, איני יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני די נואש וזקוק לכל עזרה אפשרית. לפני יומיים מצאתי להפתעתי מספר דפים (חלקם סרוקים ומצורפים כאן כתמונה) על שולחן הסלון בביתי. אין לי מושג איך הם הגיעו לשם, אולם יותר מעניין אותי: באיזו שפה הדפים כתובים? אם מישהו מצליח לזהות את השפה או אפילו מסוגל לקרוא ולהבין, אני אודה לו מעומק ליבי על המידע. תודה ולילה טוב,

GigaM

New member
ET

זה בדיוק נראה כמו כתב שהושאר אצלי על השולחן בבית כשET קפץ לביקור בפעם האחרונה, כנראה שכח את זה.. סתם... יכול להיות פיליפינית או משהו כזה? (סתם השערה) מישהו מבני ביתך מקושר עם עובד זר בצורה כלשהי? בהחלט שאלה מעניינת.

GigaM

New member
תאילנדית-יש מצב!!!

יודע מה- נראה לי שאתה צודק לנדאו, עבדתי בדואר פעם וזה נראה כמו הכתה שהיה על המכתבים שהגיעו מתאילנד...

Digale

New member
מסתבר שאת צודקת

זו אכן גרוזינית (כפי שהתברר לי מפורומים אחרים). תודה לכולם על הנסיונות המעניינים
אגב, למישהו יש מושג עכשיו איפה ניתן למצוא את משמעות הדפים (מלבד שאלה בפורום "תרבות גרוזיה")? ערב טוב

טוב זה לא כל כך מעניין../images/Emo3.gif

בכל מקרה אמא שלי קראה ואמרה שזה מכתב מגבר או אישה נוצריים שמאחל/ת (כנראה למכר)חיים טובים אושר פרנסה וכדו' כנראה שמדובר במישהו עם קשיים ומבקש/ת בסוף המכתב שהמכר יברך אותו שיהיו לו חיים קלים,פרנסה טובה ושאלוהים יברך אותו/ה. איך בכלל זה הגיע אלייך?

Digale

New member
קדושה../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

המון תודה לך על פענוח הכתבים המסתוריים! ותודה גם לאמא
עכשיו הושלם השלב השני מתוך שלוש (זיהוי השפה, פענוח התוכן וגילוי מקור הדפים), אבל אני מניח שאת התשובה לשלב השלישי לא אוכל למצוא בפורומים באינטרנט. מוזרים מאוד הדפים האלה... תודה, פשושית

למעלה