זיהוי שיר

closetalker

New member
זיהוי שיר

צהריים טובים לכולם. שמעתי את השיר אתמול בשפיים, שיר של כמה ראפרים ישראלים, אחד הבתים של סאבלימינל. אני זוכר שתי מילים מהפזמון - "ידיים בשמיים". מה שם השיר?

dego

New member
זזים עם הבס שזה הסינגל החדש שהוא

הוציא לרדיו והוא נמכר בכל החנויות עם הנחה על האלבום .

Mc Bang

New member
יאפ!

זה היה גם בתמוז 2000 אם אני לא טועה... תנו לו בכבוד ותנו לו גם בכפיים!!!

EmGee

New member
לשיר קוראים bounces

כלומר קפיצות והוא מופץ בתור סינגל בחנויות המובחרות (20 שקל אם אני לא טועה) ובאלבום ה´אור והצל´ שיצא ב16 לחודש

2PAC4EVER

New member
אתה מתכוון BOUNCE

זזים עם הבאס, ואם ממש לדייק אז באונס זה ניתור.

da^Lord

New member
אבל הוא לא מתכוון לשיר הזה.

זה עם ה-ידיים בשמיים זה שיר אחר . עם נימי ולא יודע מי עוד.

זה שיר על הפנים

התוכן בשיר לא משאיר לי ברירה ונותן לי את האפשרות היחידה שהיא לגחך,התוכן מגוחך,פתאטי או איך שתרצו. הפיזמון כ"כ עושה לי בחילה,לא יודע למה,זה נשמע כמו בריטני ספירס. סאבלימינל הוא היחיד בשיר הזה שאיכשהו את הבית שלו אפשר לשמוע ולהנות ממנו למרות שהתוכן בבית שלו גם הוא מגוחך אבל לפחות הזרימה הרבה יותר טובה אצלו. סה"כ זה אחד השירים החלשים שהוא הוציא.

dego

New member
על טעם וריח אין להתווקח.

ולכן אני לא פוסל .

Short Stuff

New member
זה לא BOUNCE, זה "הפינאלי"

זה השיר החדש שלהם שעדיין לא יצא, אבל הם הופיעו איתו בחישגוזים שנקרא "הפינאלי" הפזמון הולך: "אז תרימו ת´ידיים, אל השמיים, תנו לו בכבוד, תנו לו גם ב... {כפיים}" וזה סגור אדוני יעזוב את המקום, כל טוב לאדוני

da^Lord

New member
זה שיר מאוד מאוד ישן

זה הפינאלי.. (הוא עשה את הפריסטייל עם צ´ולו בקטע הזה) אפשר להוריד את זה מהקישורים למעלה.. אבל זה באיכות ממש גרועה כי לא אני הקלטתי.. זה היה מזמן. אבל עשו לו עריכה מחודשת פזמון ושינו קצת, ועכשיו זה שיר בנזונה.. חוץ מהקטע עם הכפיים שלדעתי מיותר, אבל נחמד במסיבות וכאלה.

DJ$upreme

New member
אם זה בשפיים אז זה באונס

סגור סופי נגעתי באדום. הפזמון הולך: ידיים לשמיים אז כדאי לתפוס מרחק" אני אישית העברתי את הסינגל לדי ג´יי שם ביום חמישי. NOW BEAT THAT.

da^Lord

New member
ויש את -צ´אקי ואלון

"עם הידיים בשמיים וכולם על high" (נדמה לי שזה מה שאומרים שם.

למעלה