זיהוי שיר האוס

זיהוי שיר האוס

זה שיר שמשמעים הרבה בפאבים זה שיר שבחורה שרה אותו וזה בסיגנון של עופר ניסים כזה וזה הולך ככה היא שרה בהתחלה ברגוע כזה"איי ג'אסט לוסט קונטאק וויד מיי סול"(lost contact with MY soul) "טל מי וואט תו סי תל מי וואט תו דו"(tell me what to see )(tell me what to do) והקצב עולה והיא פשוט צועקת את המשפטים ,והיא אומרת עוד משפט שאני לא זוכרת... בבקשה תעזרו לי אני מחפשת את זה מלא זמן... אהה...ויש עוד אחד שאני מחפשת בסיגנון האוס..בחורה שרה בפיזמון אם אני שמעתי נכון" easy love" והיא חוזרת על זה הרבה פעמים

את השיר הזה חיפשת?

Iio - Is It Love(Remix).mp3 אם היית קוראת קצת היית רואה שאני נמצא בתגובה מעלייך ואת השיר הזה בדיוק חיפשתי וענו לי.

../images/Emo92.gif

היא שרה כזה"איי ג'אסט לוסט קונטאק וויד מיי סול איי (לא זוכרת)נננננ ננננ ננננ אין קונטרול "טל מי וואט תו סי תל מי וואט תו דו לא זוכרת) איי לוזין קונטרול נננ ננננ נננ -אם אני שמעתי נכון מי שמכיר יודע!

רבקה 15

New member
ready for love-cascada

אני לא בטוחה אבל זה יכול להיות. בהתחלה זה עם דפיקות,והקצב עולה,בדיוק כמו שתיארת.

לרגע חשבתי שמצאתי..אוףףף

אבל תודה בכל אופן גם שיר יפה,אבל זה לא אותם מילים בכלל זה שיר שמשמעים הרבה בפאבים זה שיר שבחורה שרה אותו וזה בסיגנון של עופר ניסים כזה-וזה לא עופר ניסים ולא מאיה! וזה הולך ככה היא שרה בהתחלה ברגוע כזה"איי ג'אסט לוסט קונטאק וויד מיי סול"(lost contact with MY soul) והיא אומרת משהו ואז היא אומרת אין דה דארק תל מי וואט תו דו "טל מי וואט תו סי "(tell me what to see )(tell me what to do) והקצב עולה והיא פשוט מגבירה את הקול ואומרת את המשפטים בקול ,והיא אומרת עוד משפט שאני לא זוכרת... בבקשה תעזרו לי אני מחפשת את זה מלא זמן...

fireballfxp

New member
השיר שאת מחפשת זה

david_amo_and_julio_navas-light_my_eyes_(original_mix)-scratch יצא לזה עוד גרסא בפברואר 2006 Julio Naves & David Amo - Light My Eyes (midnight watchers mix) - מבית היוצר של Irresistible Records לפי מה שהבנתי וראיתי עדיין דיי קשה למצוא את השיר באינטרנט..את מזומנת לדבר איתי באיסי..נשלח לך..

fireballfxp

New member
חחח אל תסחפי...

בקטנה...
אגב כבר הצלחת למצוא אותו? גם אם כן וגם אם לא כנסי לאיסי שלי 222170757

למעלה