הצילום עכשוי. השיח לא מושקה כבר הרבה זמן (הגינה הוזנחה). אנני יודע להעריך את קושיות העלים.האם זה צילום עכשווי? האם השיח בגינה מושקה, או ללא השקייה? האם העלים הבוגרים קשים במקצת (למשל, כמו עלים של אלון מצוי)?
יש אולי-אולי אפשרות שזה מין כלשהו של אשחר??
מישהו יכול לזהות את השיח הזה בבקשה?
לא אלה ולא אשחר. הפרי נראה אולי וורדני ולכן זה מתאים לי לרפיולפיס [בן עוזרר]. גם השינון העדין של העלה מתאים.
אז בכבוד אכניס צילום "באדיבות לארי האריס", מי שהיה מנהל פורום הגינון הראשון.
וככה הדבר הזה נראה כשהוא פורח. לדעתי, שיח חביב מאד. נכון להיום ישנן גירסאות של שיחים גבוהים כמו "סימה".
לא חייבים להתווכח. אומרים "תודה" וזהו...
אני מאד אוהב את הצמח הזה, ואני רק מצר על כך שעונת הפריחה היפהפיה שלו היא קצרת מועד.
לפני מספר שנים זרעתי מספר זרעי מוריה מכבדית.
חלק (לא גדול) מהם נבטו וקצב הגידול שלהם הוא איטי למדיי.
כבר כמה פעמים, אחד הצמחים הוציא ניצני פריחה, אבל כשהגיעו להבשלה. הם יבשו ונשרו.
השנה הם דווקא פרחו, אבל כמה זמן הם החזיקו מעמד כפורחים?
4 ימים. זהו. פרח כל כך עדין, עם ניחוח מופלא.
4 ימים וזהו. הבנת את גודל הבאסה?
מוריה מכבדית - Google Suche
www.google.com
תודה, כי גם את למדת משהו מזה, שכן, אחרת לא היית משיבה כלל. השבת? קראת. קראת? למדת. למדת? תודה.מה קשור 'תודה' כאן?
לא לגמרי השתכנעתי, וגם לא ביקשתי דבר. השאלה היתה של חנוך.
תודה, כי גם את למדת משהו מזה, שכן, אחרת לא היית משיבה כלל. השבת? קראת. קראת? למדת. למדת? תודה.
לא באתי ללמד נימוסים, אבל נראה שאיבדת את האמון בידע שלי. בסדר. אין בעיה. אשרוד."השבת? קראת. קראת? למדת." מזכיר לי את השלט בחנויות מסוימות: "שברת - שילמת!"
א. שדווקא *אתה* תלמד אותי נימוסים, זה קצת, נו...
ב. אז זהו, שאני לא בטוחה שלמדתי. כי עם כל הכבוד שלי לידע הנרחב שלך בגינון ועל צמחים, לא השתכנעתי עדיין שזה בן עוזרר.
לא באתי ללמד נימוסים, אבל נראה שאיבדת את האמון בידע שלי. בסדר. אין בעיה. אשרוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.