מישהו מזהה את הצמח?
ר רגע רק רגע Active member 10/11/20 #3 נכתב ע"י סבתא תרצה: אולי זו לואיזה? לחץ כדי להרחיב... זה לא נראה כלואיזה. הגבעולים והעלים מזכירים אפרסק/נקטרינה, אבל הם נכנסים לנשירה והצבע אמור להיות צהבהב בתקופה זו (מרגיש כמו העונים אצל חמיצר של פעם שלא היו קרובים אבל מילאו זמן שידור)
נכתב ע"י סבתא תרצה: אולי זו לואיזה? לחץ כדי להרחיב... זה לא נראה כלואיזה. הגבעולים והעלים מזכירים אפרסק/נקטרינה, אבל הם נכנסים לנשירה והצבע אמור להיות צהבהב בתקופה זו (מרגיש כמו העונים אצל חמיצר של פעם שלא היו קרובים אבל מילאו זמן שידור)
נ נ ו ר י ת המיוחדת Active member 11/11/20 #4 גם לי זה נראה אפרסק ואולי נקטרינה. נשאלות השאלות: מתי זה צולם? באיזה תנאים נמצא העציץ?
ס סבתא תרצה New member 14/11/20 #5 נכתב ע"י נ ו ר י ת המיוחדת: גם לי זה נראה אפרסק ואולי נקטרינה. נשאלות השאלות: מתי זה צולם? באיזה תנאים נמצא העציץ? לחץ כדי להרחיב... זה בעציץ , צולם לפני כמה ימים.
נכתב ע"י נ ו ר י ת המיוחדת: גם לי זה נראה אפרסק ואולי נקטרינה. נשאלות השאלות: מתי זה צולם? באיזה תנאים נמצא העציץ? לחץ כדי להרחיב... זה בעציץ , צולם לפני כמה ימים.