זיהוי פרק בבקשה. מישהו זוכר מתי מר בארנס רצה לחסום את השמש? תודה מראש .
B Benn Is Kane New member 24/11/07 #1 זיהוי פרק בבקשה. מישהו זוכר מתי מר בארנס רצה לחסום את השמש? תודה מראש .
A AlBundy New member 24/11/07 #2 Who shot mr. Burns? Part 1 הפרק ה-25 (והאחרון) של העונה השישית, או 7F22. זה ממשיך גם בפרק הבא, חלק 2 של אותו פרק, שהוא, באופן מפתיע, הפרק הראשון של העונה השביעית (A.K.A 2F20).
Who shot mr. Burns? Part 1 הפרק ה-25 (והאחרון) של העונה השישית, או 7F22. זה ממשיך גם בפרק הבא, חלק 2 של אותו פרק, שהוא, באופן מפתיע, הפרק הראשון של העונה השביעית (A.K.A 2F20).
B Benn Is Kane New member 24/11/07 #3 וואי, אני דפוק... תודה על העזרה. לא יודע למה, אבל הייתי בטוח שמדובר באיזה פרק מהעונה החמישית... וכן, אני יודע שהם סיימו את העונה בפרק הראשון והמשיכו את העונה הבאה עם הפרק השני. דווקא רעיון טוב, להשאיר את הקהל עם רצון לראות את הפרק הבא.
וואי, אני דפוק... תודה על העזרה. לא יודע למה, אבל הייתי בטוח שמדובר באיזה פרק מהעונה החמישית... וכן, אני יודע שהם סיימו את העונה בפרק הראשון והמשיכו את העונה הבאה עם הפרק השני. דווקא רעיון טוב, להשאיר את הקהל עם רצון לראות את הפרק הבא.