זיהוי נחש.

«Jimmy Page»

New member
זיהוי נחש.

אתמול הייתי בחנות החיות שבדיזנגוף סנטר, זו שמול כלי זמר. ראיתי באחד הטרריומים נחש יפהפה, והייתי שמח אם מישהו היה מצליח לזהות את סוגו. צורת הראש שלו הזכירה לי את צורת הראש של פיתון העצים הירוק. קצת קשה לתאר אותה במדוייק, אבל אני מניח שמי שיוכל לעזור לי- יבין. אני חושב שהייתה לו דוגמא על הגב- לא משהו יוצא דופן, אבל הוא לא היה חלק. יש לי רק תיאור מעורפל, כתוצאה מתנאי ראות מעורפלים, משולבים עם זיכרון מעורפל. >< האם יכול להיות שמדובר בסוג של בואה? אם כן- האם נחש כזה מתאים למגדל מתחיל? מה גודל הטרריום המינימלי שהנחש הזה דורש? תודה מראש, למי שיצליח להבין משהו מהתיאור שלי. P: ^^

dreaming h

New member
למה ככה?..

ג'ונגל דווקא מחזיקים נחשים. ואיגואנות. וארנבונים. ודגים...

tzvitzi

New member
עברתי שם בשבת שעברה

וממה שהצלחתי לראות בטרריומים שבחלון ראווה הם מחזיקים רק כרכנים ומילק אחד יפיוף,ז"א זעמנים,לא ראיתי פיתון כלשהוא יש להם עוד נחשים בתוך החנות? לא נכנסתי

«Jimmy Page»

New member
לאלא...

הסטוק שלהם מתחדש בתדירות די גבוהה. הייתי שם במרווחים של שבוע בערך, והנחש ההוא צץ בזמן הזה (ובלי קשר- האגף של החיות השעירות למעלה הוחלף ב70% בערך
). אני חושב שזה בכ"ז סוג של פיתון. אני אנסה להגיע לשם בימים הקרובים ולשאול... :| אני רק יודע שיש לו טרריום גדול מאוד ביחס לשאר, ושאין עליו תג מחיר ושם.

naja

New member
לא הייתי שם מזמן.

לחנות קוראים "ג'ונגל" סניף דיזינגוף. אני משער שב144 יצליחו למצא את המספר שלהם.

«Jimmy Page»

New member
תודה על האינפורמציה :X

השאלה היא אם הם נותנים אינפורמציה כזו בטלפון... (?) ואם כן, איך לעזאזל אני מתאר להם אותו? >< חחח אני מניח שאני אסתדר. P:

naja

New member
למה שלא יתנו? הנחשים שם למכירה.....

כרכן תירס בוגר, מתכדר, קינגסנייק, מילקסנייק וביריות. ואפילו לא השתמשתי בקשרים שלי......

barazu

New member
בקרש למה הנחש...

למה לא שאלת פשוט את המוחר?? הכי פשוט.

למעלה