זיהוי מס' שירים...

נועם ג

New member
זיהוי מס' שירים...

היי ח'ברה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בזיהוי השירים הבאים: 1)IF YOU WANT TO BE WITH ME בחורה שרה את זה...וגם יש בשיר קטע שהיא עושה "טה טה טה טה טה טה טה". 2)שיר ממש ישן בלועזית שהוא אומר שם שהוא ביקש 2 כפיות סוכר והיא שמה לו 3 או משהו כזה....כמובן שהוא מדבר באנגלית...ואז הוא אומר I DON'T NEED THIS ואז מתחילה מוזיקה 3)גם שיר דאנס ישן שבחורה אומרת בו SHOW ME WHAT YOU DO, SHOW ME WHAT YOU DO, SHOW ME WHAT YOU DO.. תודה לעונים

imminiman

New member
חחחחחח הרגת אותי!!!! עאלק 2 כפיות סוכר

ועוד היא שמה לו 3... חחחחח רואים שאתה לא זוכר כלום מהשיר... יש לך מזל שאיכשהו הבנתי על מה אתה מדבר. אז ככה בוא אני אתחיל מהמילים.
Onna day Imma going to Malta to bigga hotel In the morning I go downa to eat breakfast, I tell the waitress I want to pieces of toast, She brings me only one piece, I tell her I want to piece, She sais: "go to the toilet", I say: "you nounderstand", I wanna piece on my plate, she says: "you better not piss on your plate you son of a bitch", I dont even know the lady and she calls me a son of a bitch I don't need this shit!! את שאר המילים אתה יכול לראות פה אה כן וקוראים לשיר Cisco Kid - Pizzaman

למעלה