אשמח לזיהוי הטפיל. האם קונפידור יפתור את הבעיה? משהו אחר? תודה.
H hararilior New member 2/10/20 #1 אשמח לזיהוי הטפיל. האם קונפידור יפתור את הבעיה? משהו אחר? תודה. קבצים מצורפים IMG_20201002_082549_1.jpg KB 590.7 · צפיות: 14
נ נוף-צלול Well-known member 2/10/20 #2 כנימות מגן. טראמפ אומר: אקונומיקה אני אומר: המתן להנחיות מומחי הפורום
מ ש ה 53 Well-known member 2/10/20 #4 נכתב ע"י נוף-צלול: כנימות מגן. טראמפ אומר: אקונומיקה אני אומר: המתן להנחיות מומחי הפורום לחץ כדי להרחיב... עכשיו זה הזמן שבאמת מתאים עבור טראמפ לשתות איזה גלון אקונומיקה. הוא חטף את הווירוס...
נכתב ע"י נוף-צלול: כנימות מגן. טראמפ אומר: אקונומיקה אני אומר: המתן להנחיות מומחי הפורום לחץ כדי להרחיב... עכשיו זה הזמן שבאמת מתאים עבור טראמפ לשתות איזה גלון אקונומיקה. הוא חטף את הווירוס...
מ ש ה 53 Well-known member 2/10/20 #3 לפני קונפידור יש תכשירים הרבה יותר ידידותיים. קונפידור מבחינתי זו הבחירה האחרונה אם בכלל. בטוח שתמצא במרשתת תכשירים אורגניים לחיסול המפגע, משהו בסגנון של שמן נים או דומיו.
לפני קונפידור יש תכשירים הרבה יותר ידידותיים. קונפידור מבחינתי זו הבחירה האחרונה אם בכלל. בטוח שתמצא במרשתת תכשירים אורגניים לחיסול המפגע, משהו בסגנון של שמן נים או דומיו.