זיהוי הופעות

thepoper

New member
זיהוי הופעות

ערב מוצלח לכולם. הורדתי כמה הופעות של BLINK אבל אני רוצה קצת מידע על חלקן כמו מתי? איפה? במסגרת? ודברים שאתם יודעים. אני משרשר פה תמונות שאני מקווה שיעזרו לכם להין איזה הופעות אלו. בכל מקרה אלו הופעות מפורסמות שלהם. תמונה ראשונה -> Plaza Resort & spa Daytona beach, floridaערב מוצלח לכולם. הורדתי כמה הופעות של BLINK אבל אני רוצה קצת מידע על חלקן כמו מתי? איפה? במסגרת? ודברים שאתם יודעים. אני משרשר פה תמונות שאני מקווה שיעזרו לכם להין איזה הופעות אלו. בכל מקרה אלו הופעות מפורסמות שלהם. תמונה ראשונה -> Plaza Resort & spa Daytona beach, florida

thepoper

New member
תמונה 2

כל מה שאני יודע שיש הרבה אש מאחורה, ושכתוב מאחורה בגדול BLINK

thepoper

New member
תמונה 3

ביצוע של השיר FIRST DATE (לא משהו אגב) אני יודע שזה קשור איכשהו לחסות של PEPSI

carousel182

New member
תשובות

1.daytona beach - זה המקום.הופיעו סט שלם נראה לי כאורחים או אולי איזה מסע הופעות קטן 2.take off your pants & jacket tour - מסע הופעות בארה"ב וקנדה לאחר יציאת האלבום 3. נראה לי חלק מאיזה תוכנית, כי לא הופיעו סט שלם, וזה במקום סגור 4.big day out- פסטיבל קיץ באוסטרליה שבו מופיעות הרבה להקות,בלינק ניגנו שם סט שלם.

ALMIGHTY

New member
המממ

1. זה היה חלק מתוכנית "טוטאל ריקווסט לייב" של MTV אני חושב.. 2. זה נראה לי בשיקגו וזה היה חלק מהדיוידי שלהם השני...אין לי מושג...אני מנחש.. 3. זה נראה לי קשור לפפסי או משהו...המממ? לא יודע... 4.כנ"ל מתשובתו של סחרחרה 182

למעלה