זיהוי בבקשה

the vipersss

New member
זיהוי בבקשה

ראיתי היום שני נחשים ליד בריכת הצבים שלי אחד היה נחש מים משובץ ללא ספק אבל לגבי השני אני לא בטוח אם כי יכול להיות גם מלבד כמה דברים הוא בצבע חום בהיר נוטה קצת לכתום באיזור הגחון אני כמעט בטוח שהוא תת ארסי (זיהיתי שיניים מרזביות ) יש עליו את הנקודות השחורות של נחש מים משובץ אבל דהוי מאוד ובנוסף ניתן לראות קווי רוחב לאורך הגוף (קצת מזכיר גופר) הוא באורך 40 ס"מ בערך לא תוקפני בכלל ונינוח גם כשמנסים להרים אותו כאילו הוא כבר רגיל לזה אני מקווה להעלות תמונות ואחריי הזיהוי אדע איפה לשחרר אותו תודה לכולם שבת שלום

me311

New member
אם...

דבר ראשון: אני לא הייתי מנסה להרים נחש מהטבע עם היידים שלי או לפחות בלי כפפות. ובעיקר אם הוא ארסי או תת ארסי (וכן אני יודע מה זה תת ארסי) ולדעתי זה היה אולי זעמן מטבעות (דומה לגופר) או אולי זעמן זיתני אני לא כל כך בקיא בנושא נחשים ארצישראלים. הצד החזק שלי הוא פרוקי רגליים ונחשים שנפוצים אצל מגדלים בהצלחה בזיהוי

בלי תמונה אי אפשר יהיה לתת זיהוי

ודאי. אני מצטרף למה שכבר כתבו לך: אל תגע בנחשים שאתה לא מכיר ויודע האם האם מסוכנים או לא, כשאתה נוגע בנחש אסור שיהיה לך ספק לגבי הזיהוי שלו. ויש נחשים תת ארסיים (גם בארץ) שנשיכות שלהם גרמו לאנשים לתופעות לוואי לא נעימות בכלל. לשחרר אתה יכול לעשות במרחק מה ממקום מגורייך באזור טבעי וזה בלי קשר לזיהוי של המין.

the vipersss

New member
תודה רבה

איפה אתה ממליץ לשחרר אותו? את נחש המים שיחררתי איפה שמצאתי אותו ליד הבריכה אני חושב שהוא לקח דג והלך

למעלה