זיהוי באינטרנט

SHIRITA13

New member
זיהוי באינטרנט

האם ניתן לזהות אותי אם אני משתמשת בשם בדוי, באמצעות פריצת אמצעי האבטחה. אני מתכוונת, לדעת את זהותי האמיתית, למרות שאני משתמשת בפורומים בשם בדוי ובפרטים בדויים. תודה.

CMD

New member
תגובה...

כן, אפשר לזהות אותך על פי המספר IP שלך.. ולדעת מי ספקית האינטרנט שלך, משם אפשר לברר עוד פרטים.. לדוגמא: טלפון, כתובת,ת.ז ועוד פרטים אישיים... חוץ מזה יש עוד כל מיני שיטות למשל: תוכנה שקוראים לה מירשם.. שהיא תוכנה של משרד הפנים.. יש שם פרטים על כל אחד במדינה, אפשר לעשות חיפוש בה לפי שם.. ומוצאים את כל הפרטים. אממ.. במקרה של פריצה אבטחה למשל בפורום, אם חפרסצו את המסד נתונים, כל עוד לא הכנסת פרטים אמיתים אין לך מה לחשוש..

SHIRITA13

New member
תודה וסליחה על הבורות אבל...

מה זה מספר IP .? ואם למשל נכנסתי לתפוז והמצאתי לי כרטיס בדוי, לא הכנסתי פרטים אמיתיים, וגם המייל שלי בוואלה הוא בדוי, האם אפשר לעלות על פרטי האמיתיים, אני מתכוונת לאדם שאני מתכתבת איתו ולא מישהו ממשרד הפנים. תודה.

CMD

New member
תגובה...

כמו שאמרתי לך ברגע שאת לא מכניסה פרטים מקוריים אין לך ממה לחשוש! Internet Protocl = IP לכל מחשב המחובר לאינטרנט יש אחד כזה. כאשר מדובר בDial-up רגיל, אז הIP משתנה בכל כניסה מחודשת לאינטרנט.. וכאשר מדובר באינטרנט מהיר.. הוא לא משתנה. נגיד, כשאתם נכנסים לדפדפן האינטרנט, מה שאתם רואים זה תיקשור של המחשב שלכם עם המחשב המארח שהוא שרת. הIP מתחלק לארבעה חלקים. כל חלק מופרד על ידי נקודה. בכל חלק מקסימום 3 ביטים, יעני יכולים להיות מקסימום שלושה תוים. כל תו באייפי הוא מספר. כל חלק של כתובת האייפי יכול להיות בין אפס למאתיים חמישים וחמש. הנה כמה דוגמאות לכתובות אייפי חוקיות: 62.90.90.132 125.0.55.33 255.0.1.1 200.200.200.200 והנה כמה דוגמאות לכתובות אייפי לא חוקיות: 300.1.20.22 62.0.62 0.0.0.300 200.256.0.127

mmm

New member
בעקרוניות...

כן, אפשר לזהות אותך, אך הסיכוי הוא די נמוך, מערכות כמו של תפוז מקשות על הזיהוי מאחר והן לא חושפות פרטים אישיים כביכול, כגון מספר IP, וגם אם משהו מצא את מספר הIP שלך הדרך משם עד לזיהוייך היא ארוכה. אין לך מה לדאוג.

CMD

New member
תגובה..

בקשר לתוכנה: אל תנסה אפילו לחפש אותה.. אתה לא תמצא. ועוד משהו היא שוקלת בערך 600 מגה..

AcE666

New member
האמת

יש לי אותה ואת רשומון ואת דבש ואת כל השטויות האלה כבר שנתיים... פעם היה קשה להשיג אותה אבל היום כל ווארזר מתחיל משיג אותה בכיף...

למעלה