זיהויים קלים

gmaya

New member
זיהויים קלים

1. חידוש לשיר Keep me hanging on 2. איפה אפשר לשמוע את השירים של עופר ניסים (יותר מ-30 שניות) יש שיר שלו עם מאיה שאני מתה להשיג, לא זוכרת כרגע את המילים 3. מכירים מיקס של : מילים של השיר משנות ה-80 Tained in love יחד עם מנגינה של שיר מוכר משנות ה-90. תסבירו לי בבקשה מיזו מאיה הזמרת של עופר ניסים? בחיים לא ראיתי תמונה שלה/כתבה/ראיו ברדיו/טלויזיה. הרצתי חיפוש בגוגל ומה שמצאתי זה רק תמונה אחת בודדת מתוך סינגל. חבר'ה תעזרו לי לדלות פרטים. אני לא מבינה איך הצמד הזה לא הגיע ל- MTV אירופה.

Xboy123

New member
תגובות

1. אין לי את החידוש ולא זוכר את השם. 2. אפשר למצוא בתוכנות שיתוף קבצים, או לקנות את הדיסקים שלו. יש לעופר ומאיה לפחות 10 שירים אז אי אפשר לנחש בשבילך את השיר שאת מדברת עליו. הכי חדש שלו זה BE MY BOYFRIEND אבל אני לא זוכר אם זה עם מאיה באמת. לא אהבתי את השיר בכלל. 3. לא יודע. ומאיה כמו שאמרת היא הזמרת ששרה בחלק מהשירים של עופר ניסים. השם המלא שלה זה מאיה סימנטוב. ו.. ו.. היא גם שרה במועדונים עם דיג'יי עופר ניסים כמובן! יותר מזהאני לא משמ יודע. מצורפת תמונה, תשאלי שאלות אם את רוצה וננסה לענות =] ואני חושב שלא עלו לMTV כי הסגנון שירים שלהם לא בדיוק סגנון שנכנס לMTV.. ניו יורק האוס שכל שיר זה בסביבות ה10 דקות זה לא בשביל MTV חחח.. ובכלל אין האוסים בMTV כמדומני.

למעלה