פיייייי מי זאת? רגע... אני רוצה להבין... שיקמה מבקשת מהחיים עצמם... היא אומרת לה... לכי לישון? את בטוחה? במיליון? את שרה כל היום לאור הגדול?
או שתור... דורי, חכה, מחר אני מביא לך בדיחה אחרת ופתיח אחר! חכה חכה!
רק מאבטחים יש פה בזמן האחרון. זה בשבילו? מה, אתה מנסה להחליף את אגם? בר חמודה, אל תדאג. אני מקווה שאתם לא מעבירים דרכו דברים אחרים.
אכן, ניתאי. חייבים להילחם בשמה. כן, כן. בדיוק, ניתאי. היא נגררת. היא מתחילה. כוח כמעט כמו... כמו כוח של שיער! כוח של שיער, מאיפה היא השיגה את סוד השיער? ניתאי, בסוף אתה תהיה אשם. אני מזכיר לך.
אני לא אומר שתמוזי לא יפה. אבל אין לה עלילה בכלל. אפילו לא החפצה אחת... הצצה לחיי הנישואין של תמוז וניב. יהיה מאוד מעניין. היא הכי חמודה נקודה. מוזר לי שיש תמוז במראה. "בערב"! לא "בטקס"! ניב, אתה חייב לדבר. אנשים מדברים. זה מה שתמר הייתה רוצה...
תמר חיסלה את נחמה ריבלין. נפלא. האירוע מתחיל בזמן, תמר ביקשה! מילא התקציב למקום שהבן שלך מתנדב בו. מני יצטרך לאשר תקציב למקום שאחיין שלו מתנדב בו. איתמר נחמיה מיכאלי? מה זה, חבר של עידו ידידיה זיו? תכל'ס גם עדי וגאיה זוג מלכותי. גם את כזאת מושלמת. למה, דורי? תיצור ביניהם קואליציה. זה יעבוד.
תמיד שמחים, תמיד מחייכים. וגם היא נראית תמיד מחייכת ולא במובן הטוב. עם הרבה קש! שלומ... אה... כן... מה שלא יהיה... בדיוק, ניתאי. תלמד שנטע תמיד צודקת.
וזה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה הנהדרת שלנו! נטע שלנו נאלצה משחר ימיה להתמודד עם בעיות מסוכנות במיוחד. כמו למשל משפחה לא תומכת- ואיפה נשמע דבר כזה, כשאימא לא תומכת בך ומונעת ממך להגשים את עצמך כאשת עסקים?! בדים נלקחו ממנה ולא ניתנו לה כדי שלא תוכל להגשים את יכולותיה, כש... אה... החיים עצמם מאוד מוכשרת כשחקנית. תדעו לכם. למה לא משתמשים בה יותר? אבל היא לא מנקה, היא מטיפה לניתאי על קש מפלסטיק... המבטים של נטע זה משהו. פיייייי, מי זאת? או חוג. יש לכם חוג.
איתמר לא מודע. חבר'ה, איזה ילד של ראש ממשלה אתם רוצים בדיוק?! עזבו, נו... החלופות גרועות. לפטר אותו?! בן של ראש ממשלה מחליפים רק בקלפי! איך מצד אחד מיכה סלקטר כל כך שניא בסדרה הזאת, אבל במנאייכ הוא בצד של הטובים...
מיקי! הרסת את הכול!
של נחמה, של נחמה! לא? חברים של תמר זה רק החברים מהקאנטרי. ואז נצטרך לשמוע על הלהקה של ורה, מרצ'ל ופאני והשקית. אישה לא קלה זה... מעניין. ותמוז מאוד יפה. עכשיו היא נחה בקבר, ניב. חייבים להעיף אותו זה מה שנאמר על כל פוליטיקאי באשר הוא. שניכם חמודים וחתיכים. בסדר? לא, הוא קרצייה... כן... זה נכון...
המבטים של שירה כששירן מרצה לכולן זה הזייה. היא לא מבינה מה הולך. אנרגיית האור הלכה לישון? ככה מוכרים את החיים עצמם?! ועוד כשהיא ואצולת השיער עושות תצוגת משחק מדהימה?! לא יהיה כאן שום שלומות. שום שלומות! ככה פוגעים בחיים עצמם!
נחמיה, ידידיה... למי מהיוצרים היה סבא נחמיה? אבא של בר בדיוק עבר באמצע שיחה עם בר שעליו יום עבר.
דורי, הבית השני נהרס בידי הרומאים או משהו. יש בה נחמה? לא, אתה צריך לשנות. יש בה תמר. רגע, אבל מי קיבל סולו? חגית קיבלה סולו? בית תמר, אל תהיה חוצפן. מה קרה לשרת התרבות והספורט? התפטרה? בגלל מה? היו בעיות בהתנחלויות?
זאת מיקי, מיקי. מה חשבת שיהיה? ביי, מיקי.
אוי ואבוי לנו. אורקה תמיד יודעת. גם לה יש כוח בשיער... הצד האפל שלו... זה הצד האפל במשפחה... כמו הכוח שיש לדארת' ויידר... היא אור גדול, כן, אני מסכים. תחנקי אותה! את לא מקבלת נבואה מכדור האור שעל שיערך? אה, אז נטע לא במעגל. זה קצת מוזר שהיא עושה את זה ונטע מודדת אותה. כאילו, יש מדידות וזה הכי חשוב שיש... או או. רגע, שנייה, אורקה. נימי! בוא, בוא, יש לי בשבילך תפקיד. תעמוד פה בבקשה. היא תשלוף עליך אקדח, אבל אל תפחד...