תום פרץ. מעניין מה הוא רוצה לדעת על תמר. אנשים מדברים עליה? אוקיי.
או שתורי... דורי, אני נשבע לך. אם אתה לא חוזר לבדיחה, אני... אני מצטרף לכת של אורקה!!!!!!!!!!!!!
את זה ראיתי בהצצה. היא מאוד צועקת עליו. אבל את עושה אירובי, לא? החיים עצמם מוזרה מאוד. יותר מהרגיל, זאת אומרת. את יודעת, את לא אביטל. איתמר להצלות.
חכו חכו, היום ההרצאה שלי תיקח טוויסט לא צפוי. היה פתוח אז נכנסתי זה המוטו של אשמורת. מה קרה לסאונד שם, לעזאזל... בצורה חברית, כמובן. היי, היי, רגע! קודם כל זה שדורי דוחה נשים בצד רגע. נטע ותמר חלקו שותפות גורל, הן נעמי שמר. גם דפנה דקל שם...
תום, אתה מעלה אותו לשידור או שאין לך שום סיכוי שאביב פנקס תסלח לך! ותיזהר למה אתה על הכוונת! תגידו, תמר גלרון וניב גלרון, קשורים לגל רון? אני לא מאמין. אני לא מאמין עליך, ניב. קלוד היה אשם ועד עכשיו עצרת את זה בתוכך?! אתה יודע שצריך להזהיר ממנו! הוא אדם מסוכן שפוגע בכולם! הבוגד הזה! אבל רגע... ניב, לא שיש לי בעיה... אבל למה הוא אשם? כלומר, ברור שהוא אשם, רק... פרטים?
וזה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה שלי! כדי להפיג מעט את המתח מהדמות המקריפה הזאת. כי אם כבר דיברנו על ספיר, אז כולנו זוכרים שהשמחה שלה הייתה יותר מדי. יותר מדי, עד ששלחו את השטן בעצמו לנסות לפגוע בשיער שלה. הניסיון לפגוע בה הגיע לרמות הזויות, כמו למשל להגיד שסקיני ג'ינס כבר לא באופנה, ולכן ספיר... תגידו רגע, כדור האור שאורקה מדברת עליו... זה אומר שמנהיגת הכת היא שמש ראובני? סה"כ הגיוני, הבחורה חסרת החלטיות ותגיע לכת מתישהו. מה את, טרלוני? אוקיי, יש כאן וואחד צינור. אני לא מבין, שמש היא המנהיגה? מאיפה היא יודעת בכלל?
ניתאי, הכל בסדר. תיקח את האשמה על עצמך. במה אבא של ניתאי עוסק? וממתי תמוז מדברת עם שיקמה? ולמה לניב אין משיבון מגניב כמו באילת?
אנשים מאחרים זה מכה. מכה. שיקמה תוקעת המבורגרים. בקליפ. גם את זה ראיתי. תתבייש לך, עד שפינינו לך מקום בטבלה אתה נוטש אותה! נוטש אותה! אותך לבת דודה של אגם, היא עוזרת בטבלאות ואפילו מתפקדת כחשבת למען טבלאות! העמסת פרויקטים?! אין לך זמן אליה?! אתה בא ואומר לי שהיא לא בטבלה, איתמר?! היא לא בטבלה?! הרצחת וגם ירשת?! הלוואי שזאת הייתה טיילור, היית איתה בבריכה ואולי היא הייתה בנידה והיית מקבל את זה!
כולם למדו משיקמה לא לענות לטלפונים. לא הבנתי למה הוא אשם. כלומר, הוא אשם! אבל למה...? יש להקה כזאת, קוראים לה שלווה. תראו לי מישהו שמשנה את דעתו מהר כמו דורי. הוא גם תמיד אוכל משהו.
בנות, לא חם לכן קצת? תורידו, תורידו. כן, בר, תורידי... אוקיי, גם מיקי. שתוריד. גם לנטע נפטרה סבתא. אבא שלה יכול לצאת עליה למבצע בעזה, לא אותו הדבר. איזה שאריות של איתמר? הוא נתן טיעון טבלה. אידיוט! בר, יש לי מתנדב מד"א שווה יותר בשבילך. לא, לא יוני מלס. לא, ממש לא גפן ברקאי. ירון בן... את תגיעי מתישהו לאדם החתיך או שאני אתניע אותך לשם? מקסימות יותר מההורים שלהן. זה בטוח.
ראש הממשלה סתם נמצאת כאן? תגידו, מני תוקע את חוק המטרו בכנסת? הם לא מתאימים. הם כמו... פילה ובורדו. למה חישוב מסלול מחדש? זה שוב פעם בנוגע לאפליקציה של אורקה, נכון?! הווייז! מעון בירושלים? את לא גרה ברמת גן? אין שיפוצים? שב"כ? מוסד? משהו?
ניב יסביר לכן שזה בסדר לחפש בורחים מהמעצר. כן, בר, מה מפחיד אותך? את עשית דברים גרועים מזה. למה תמוז מאירה באדום-ורוד? רגע, רגע, בדיחה:
שמרית אחרי פגישה איתי:
מה? סליחה, פשוט נזכרתי בחיבוק בינינו. אתם שמים לב איך אני מטפטף אותה לאט לאט כדי להחדיר בכם מסרים תת הכרתיים שתתחילו לאהוב אותה, כן? זה בלבל אותה... או... בר מאוהבת! בר מאוהבת! בר... לא משנה. מחפש חכה? מה אתן, שיקמה? בנות, אתן מושפעות.
ניב, הוא לא קלוד. הוא לא הבוגד. ברור שהוא פרסם, הוא בוגד. היי! הוא בן אדם!!!!!!!!!!!! נעים נעים. מאוד נעים.
להודות להודיה? אני לא... לא אוהב את זה. תודה, שמש. כן. מה הקטע בדמות הזאת? כנראה שלעולם לא נדע כי לא מספרים לנו כלום.
אני מנסה להבין במה הוא צופה. אני קצת מתחרט.
פעם לאורקה היה מועדון לבבות שבורים. תראו, זה קל להסתלבט עליה. אבל את חולמת על זיגי!!!!!!!!!!! אולי עדן מאירי. איי! אה... דן. התכוונתי לדן. בוודאי. את מאוהבת בדן, דן הוא קסם של בחור... אה. עליו לא חשבתי. אני לא חושב שמישהו חושב עליו בכלל.
והנה אני חושב עליו שוב. למה? לא יודע.