גם אני לא קורא לה ככה! בחיים ובחיים עצמם!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיקמה, עזבי. מי את בכלל? מי זאת? זה דווקא נחמד, מה שנדיר עושה. כן, לכו לישון. רגע! לישונצ'לך? זה לא משהו ש... בוא'נה, יחסית למשפחה במצב קשה, ההורים של נטע מבלים הרבה. שיקמה, אגב אילת... דרור אזלואי? אל תדאגי, נטע, אותך הוא לא יחפש.
או שתור... דורי, נו!!!!!!!!!!!!!! אתה לא יכול להרוס לי את הבדיחה שלי, אני אנסה... איך את הבדיחה הזאת אני אגרור עוד חמישה עשר פרקים?!
מיקי, החלומות שלך הופכים ליותר ויותר מוזרים מיום ליום... רגע!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם יש לה חלומות מוזרים, זה אומר שהיא ממש מתאימה לדורי. או שאולי הפתרון זה בדיוק כמו שפתרנו את החלומות המוזרים של דורי על עדן מאירי? אולי זה עדן מאירי בכלל? מסכנה נועה.
איך משחקים את זה בכלל? אה, ניקוד נמוך. וזה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה שלי (שמחר תתפוס טוויסט מעניין). ספיר הייתה מהממת, אבל שום דבר לא היה יותר מעניין ומהמם מאיך שעזרה ללוצ'יאנו עם המלאווח שלו. אתם יודעים מי זה לוצ'יאנו? זה ניקייייייייי! ניקיייייייייייי! אבל הוא לימד אותה שמלאווח עם חיוך זה... אופס, שיקמה הביאה לך מספר אחר. הוא בטח ברח לקריות. זה מקום שלא ימצאו אותו בחיים. נטע! נו, נטע! את לא מבינה שברגע שהשיער שלך לא צבוע אין לך לגיטימיות למצוא פושע?!
תמר ביקשה שלא תהיה שבעה. גם מהשמיים היא ממשיכה לנהל את כולנו. ודיר בלאק תמוז מוסיפה תבלינים לעוגה. מנותק מהרגשות שלו. לגמרי. היא מתוקה כי יש עליה שוקולד. נכון? אגב, רק מזכיר שהדמות של מירי בשנות ה-90 אופה!
אה, זה כמו בפרק הזה בשמש שהם לא מדברים ורק שומעים את המחשבות שלהם! מיקי, אבל למה את לא מאוהבת בדן?! זה שאת מאחרת לעבודה זה בדיוק העניין! וגם דן מאיים עליי פה... זאת אומרת לא מאיים, אומר לי בעדינות שכדאי לי לשכנע אותך להיות איתו.
קטע מוזר. מאוד.
הוא מסתובב מאוד חופשי יחסית לנמלט. לא הבנתי מה היה הקטע עם הכלב ולמה כל זה קרה.
שלחו לה הודעות ביום. לק ג'ל? שיקמה ממש משתעממת. מיקי בטח שלחה לה הודעות בלילה. ושיקמה פוצצה אותן. מה זה בדיוק בסביבה? את גרה באזור... חיים שלי...? הכל בסדר?
היא תמיד נופלת לבריכה בבגדים. כאילו היא אלומה או משהו.
לפעמים זה קצת סיוט, לפעמים זה קצת חלום. בכל אופן, איתמר... וואו, גאיה יפה בבגדי הטניס. הוא אוהב את הזיעה שלה.
עוד פעם העוף הזה?! מיקי תגמור את זה. לא הבנתי את הקטע... אה, למשרד. זאת תהיה בעיה.
עוד פעם הוא צריך עזרה?!
יאמר לזכותה של שירן שהיא עושה את התפקיד מקריפ כמו שצריך. אולי תשני לשיקמה את השם? לא יודע, שיקמה אצל מורה מוזרה לריקוד יש רק אחת. לא הבנתי את הקטע. היי, מרב. השפוטה. שאלתי את עצמי באמת איפה היא. מה זה המלבוש האדום? מה זה, דרגה בכת? מה הקטע שלה? עץ השיקמה. אוקיי. אני מבין שאת בעד השם. חבל. למה אני מרגיש לא בנוח...?
אה, הוא מקרין לה סרט. כמו אורי ואלינור. אבל אתה אוהב אותה יותר. קולנוע של הוט? אוקיי.
אל השמש? זה מה שאת מתכוונת? שלומות גם לך, אבל מה... מה העניין? ולמה החיים עצמם נראית כאילו לקחו לה את כל שמחת החיים עצמם? מה זה, כת השטן?
והנה זה בא.
וזהו זה. למרות שאולי היא דמיינה אותו בגלל הפוסט טראומה.
איתמר, אני כמעט הלשנתי עליך אתמול לבת הדודה של חברה שלך. למזלך, ברוב טובה, כששאלתי אותה אם זה לא בעייתי, היא אמרה "כן, אבל". אז אתה מזוכה מחמת הספק. הם עדיין לא יודעים. כן? בוא, מני, אתה מגזים. היה את אהוד ברק... והיה את ההוא מהישראלים. מי זה היה...?