זיגי 4-פרק 60 -המופע

Roei152

Well-known member
מנהל
תמר גלרון ז"ל , ואיך צ'ומפי מתמודד?
מה נטע עדיין בקשר עם דרור ? חשבתי שהיוצרים מאמינים בסגירת עלילותת בפרקי מחצית..
איך תמשך האובסטיה המווזרה של מיקי לדורי?
והכי חשוב מי חוזרת היום בשם חדש.????????
 

YossihNew

Well-known member
מעניין אם מיקי מתאהבת כמו אימא שלה. בחמש שעות עוברת חיי נישואין מלאים. מיקי, את מוזרה. מאוד מוזרה. מה הבעיה בדן, דן בן אדם מאוד חביב. הוא בן אדם נפלא, בצורה אובייקטיבית לגמרי ולא כי הוא מסתכל עליי במבט מאיים. חשבתי שרק ניר בר גפן חולמת כאלו חלומות. ולפחות אצלה הם הגיוניים.

היא אמרה שהיא תנוח בקבר... הגיע הזמן שלה לנוח... אני נשבע לכם שאמרו משהו בסברי מרנן, משהו על "ריקי תקבור את כולנו" וצחקתי בגלל שידעתי מה יקרה. מאוד מוזר, דורי. מאוד מוזר. נטע פה? איפה היא? מיקי מוזרה מאוד. חיבוק משמרית זה יפה. לא שמרית הזאת אבל שמרית בכללי.

או שתוריד... דורי, נו, אתה לא תוריד לי אותה! תראה מה קרה לתמר, אתה יכול להגיד על בטוח שזה לא קורונה?!

צ'ומפי יצטרך אותך? שמעי, תמוזי, לא צריך להגיד את זה תמיד. אבל את יכולה להתנחם בזה שיוני עוד ניתן להחפצה.

אז מה, ניתאי, איזה אשמה לקחת היום? ניתאי קם בבוקר ושואל את עצמו איך הוא יכול להיות אשם היום. תתביישי לך, שיקמה. זה ממש לא חזק. אתם נשמעים כמו הורים גרושים. שכחת "לקחת אשמה שלא שלך".

אתה צודק, ניב. כלומר, בזה שהיא הייתה מתה עוד פעם. כן, הוא אהוב מאוד, בנות ישראל יגידו את זה. את לא היחידה שמחפיצה אותו, את יודעת. מיקי, את נהיית מוזרה מיום ליום.

החיי... החיים עצמם!!!!!!!!!!!!!!!! החיים עצמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זאת אומרת את כבר לא ליאור? מה יש לך, את כמו נורית נורי נור נאור? אביב בוסתן פשתן מועלם שוורץ? סיוון בלהה חיה טנטה ביילה אום רשרש? מה הם עשו לה?! מה הם עשו לה, חשבתי שאחרי שהם טיפלו בצחי כל כך טוב, הם יטפלו בה טוב! אלא אם אתם אומרים לי שיש כאן איזו עלילה של... בליאור אין אור? מה זה, היא עברה מסע רוחני במדבר או משהו? ניב, ניב, הבחור מהסנוקר. החיים עצמם, את כל כך מזכירה את עצמך... אבל את לא בדיוק מה שרציתי... שיקמה אמרה לה "בחלום"?

תמוז לא נותנת לדורי לצאת עליה בניגוד לניב. מובן.

מה קרה, אתה מרגיש שהחקירה זה התחום של בר? שיקמה, תני לו לשבת בכלא על מה שהוא לא עשה, הוא אוהב את זה. בטוחה? במיליון? שיקמה, בנוגע להתמקדות בעצמך. את היית במופע הגדול והתבריינת על תמוז. רק תזכרי.

אתה צריך את שיקמה שתפוצץ את ההודעות. את לא חייבת להמשיך עם הצ'ומפי. ניב, ככה סבתא התנהגה?

שכחתי ממנה. וזה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה הממוטטת שלי! כלומר... לא יודע אם זה בדיוק הזמן, אבל אני עייף אז יאללה. בקיצור, איפה היינו? ספיר, כן. ספיר הגיעה לבית הספר וישר התמודדה על מועצת תלמידים. היא הראתה יכולת מצוינת, כך שאפילו לא נרשם קול אחד נגדה, בעיקר בגלל... בקריות?! נטע, אני אוסר עלייך לדבר עם היהודה איש קריות הזה.

מי כמוך יודעת, החי... את לא החיים עצמם שלי. את לא החיים עצמם כתמול שלשום. משהו חשוד פה... ממתי היא רקדה? שמעתם איזה חודש מתחיל בשישי? יולי... גם תמוז תכף מתחיל. אורקה. מה היא, שבט של מחנה וולקנו? יש גם את אחותה בלוגה? לא, לא, החיים עצמם שהיא לא באמת החיים עצמם, היא הביאה לך מספר אחר! אז עכשיו אנחנו מתעסקים בעלילה של כת?

נטע, האיש מהקריות. מהקריות! היא עובדת במד"א, לא במשטרה.

חודש יולי הגיע מוקדם השנה. משהו בה מפחיד אותי. אבל אין לי מושג מה הקטע של הדמות הזאת. משנה שמות, טקסים מוזרים... דרגות... זאת כת. ואני לא הייתי משנה את שמה להודיה. החיים עצמם אינם חיים. מה קרה לה? כל שמחת החיים עצמם נעלמה ממנה! ולמה המוזיקה המאיימת?

נטע, מה את עושה?! את גם יכולה תמיד להביא את ניתאי ששוב יודה באשמה.

גם לי עצוב על תמר. לא יודע? מה אתה, אביטל? לא, תמר הייתה אייקון. והיא הלכה. דורי, רואים שזה ליפסינק. דורי, אני מבין אותך. עכשיו זאת הפעם הראשונה שאתה יכול לבחור בנטע על פני תמר. תמר לא תעשה לך כלום יותר. לפחות, תמר, לא נצטרך לדאוג יותר.​
 

סטילהוק1

Well-known member
מעונה לעונה הסדרה הזאת נעשית יותר ויותר הזויה, והמיקי הזאת היא פשוט יצור, לא מבין למה התסריטאים מתעקשים לתת לדמות הכי מעצבנת ובלתי נסבלת בתולדות הטלויזיה הישראלית כל כך הרבה זמן מסך ולדחוף לנו אותה לפנים בכל עונה מחדש. הם עוד לא קלטו שהמיקי הזאת רק מקלקלת את הסדרה? ולא, אין לי שום דבר אישי נגד השחקנית שמגלמת את מיקי, בסדרה אילת אפילו אהבתי את הדמות שלה, אבל בסדרה הזאת היא פשוט בלתי נסבלת. ומה שהכי מעצבן זה שכולם מיישרים איתה קו. כאילו מה נסגר איתם?
 
למעלה