זיגי 3- פרק 55

YossihNew

Well-known member
משחק הטלפונים ממשיך!

אז מה נטע תעשה עם המידע שקיבלה על דרור?

איך איתמר יוכל לעזור לחבורה בחקירה?

למה כל הבנות רוצות להתחתן עם עומר חזן?

ו... תגידו לי, מי זה צ'ומפי?

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
יש עוד פרקים שישודרו בתקופה אחרת קרובה יחסית , עדדיין לא ידועה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
חלק מהשאלות לא רלוונטיות יוסי , זה פשוט חלק 2 של "זרים מושלמים בזיגי"
ניב לא מתעסק במופע ההתרמה .. ונטע לא בדיוק עושה משהו עם המידע על דרור ..

YossihNew

Well-known member
מה? רגע, אז למה התקציר ככה?

הם פישלו לי בתקציר!

וזה שנטע קיבלה מידע על דרור זה ידוע, השאלה מה היא תעשה (גם אם היא לא עושה היום)

Roei152

Well-known member
מנהל
חלק 2 של זרים מושלמים
שיקמה ובר= נפתר --בר הודתה שזה היה בגלל שניתאי לא רצה שההורים שלה ידעו שהיא הייתה איתו..
במקום זה בר עוברת להתחיל עם איתמר = הבחור שמסודר לפי הטבלה - יופי של עדי ויהונתן , מתננדב במד"א , עובד עם צרכיים מיוחדים ..
איי כבוד לבובות ילדות - אני בגיל 28 ישן עם בובה של פו הדב , ועדיין אוהב את המותג...
זה נראה שבפרק הזה דורי לועג לתמוןזי , אבל לפחות היא קיבללה ממנו אישור להתחתן עם עומר חזן..
נטע מהממת , אבל לא קרה לה הרב ה בפרק הזה .. פשוט הייתה מהממת , ולא היו לה הרבה משיכה בצמות עם דורי בניגוד לפרק הקודם...
מיקללוולוש - לא עדיין לא מגוחך כצמו מיקרונזיה

Roei152

Well-known member
מנהל
אני רואה שאיתך צריך לדבר בצורה מפורשת - כן יש עוד עונה לזיגי .. מרוצה?

Roei152

Well-known member
מנהל
זו עונה חדשה - צולמה יחד עם הראשונה ..

YossihNew

Well-known member
למה הם תמיד חוזרים על הסצנה הקודמת?! למה?! איזה מזל שניתאי לא שמע על זה, אם היה שומע אז הוא היה לוקח על עצמו את האשמה.

בר, נזכרת קצת מאוחר! לא שיקמה! באמת מה עם אבא של בר, מעניין מה יקרה כשהוא יגיע. גאיה נהדרת פה. כרגיל. נכון, היא כבר מעדיפה מתנדב מד"א. כמו אז. גם עם חבר שלו יואב זאת לא הייתה אהבה.

או שתוריד מסכה, צ'ומפי, גלה זהותך (מי זה?! מי זה צ'ומפי?!)

אוי, נטע. קורע אותי שמיקי ציפתה שישמרו לה כדורי שוקולד שלא שלה בכלל. והיא גם יודעת בדיוק איפה נמצא כל דבר. מיקי, את מצטטת לי מהקומדי סטור?! כי זה בדיוק מערכון שלהם עם רובי דואניאס וגיל ססובר. מיקי, אני לא רוצה לדעת. אבל למה הרשת צריכה להסתכל, הרשת רואה הכול בעין יפה מאוד, בעיקר המנהלת אושר! סבתא שלה, זיכרונה לברכה. וזה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה שלי! ובכן, היינו בפסטיגלים. כולנו צריכים להבין הקשר חשוב מאוד. כדי להתקבל לתפקידה כילדת פסטיגל, גררה שירה את אימא לקניון, חיכתה כמה שעות, ושרה באודישן את "אתה חייב למות עליי" של להקת חמסה. בניגוד ללהקה, שמאז נשארה בפינת ה"מה חשבנו לעצמנו לעזאזל", במקרה של שירה אנשים לא אהבו יותר את התרנגול, אלא אהבו אות... מיקי, זה לא שוקולד שלך. אני חושב שיש להבהיר את העניין שזה לא רכוש שלך.

דדי פאדדי? יש לי פלאשבקים מאיימי. שבזמנו בספר של החממה שודרגה בזכות דדי. לא מקארין, לקארין לא היה דדי. הוא היה בכלא. היום הוא אבא של גור במקיף מילאנו, אבל לקארין לא היה דדי רוב העונה הראשונה. כתוב "שאר..." לא, אנחנו לא נעשה את זה. משפחת גלרון אומרת ככה, חבר'ה, אל תסתבכו איתם. רגע, אבל זה יכול להיות גם אבא של תמוז! אני מזכיר לכם שהם קשורים, זה אותו הפאקינג אבא! הנה, בבקשה. למרות שלשיר זוארץ יש הבעות נפלאות, כן? אני חייב לעשות לי קולאז' הבעות. אחד ליד קולאז' ההבעות והשיער של שירה. לא שאמרתי שיש לי שיער של שירה. כינוי לגיטרה. אני מעדיף שושנה. שושנה גיבסון. בסדר, גם לשי סורקין יש בובה. לא אספר עם מה אני ישן. גברת שיקמה, את אומרת לאנשים ללכת לישון, אל תתרברבי בהרגלי השינה שלך.

שיקמה, גם לניב יש להיט. אל תתני לו. אוי, הנה. אמרתי לכם שהוא שר "תמוז, תמוז". שמעתי את זה בהשקה. תכל'ס זה עובד, שיקמה ותמוז זה אותו משקל מלעילי. אולי "אני אוהב אותך" אלף פעמים? אני מזכיר. זה לא הבית של מיקי. בסדר, רק מזכיר שחברה טובה של תמוז יודעת את השם האמיתי של מיקי... שימו לב שתמוז אומרת לדורי "איזה אח מאותגר". לא סתם בוגר, המבורגר. אני דווקא מתעניין בסיפור. מיקי, את לא יכולה לסרב לו. ניב, אל תהיה מטרידן. לא שאתה לא צודק. שכחתם משיקמה...

מיקי יכולה להפוך למימ. התכנסנו כאן היום כדי לזרוק לפח את הילדות של... זה יפה. יש מצב שתמוז מתה על ששי קשת? לא, יכול להיות... גאיה הכי מצחיקה בצעקות. זה היה די מצחיק. אני מציע לגמול למיקי עם מיקרונזיה.

אה, שיקמה, שכחתי ממך... אם לחשוב כמו המשטרה, בשביל זה יש את בר! לא?! תמוז, חבל, היה לך את זה. אח, שירה, איזה תגובות של שחקנית מושלמת. רק בר מבינה, בגלל הרגלי חקירה נהדרים. מי הזמין את האמבולנס זאת לא השאלה. השאלה מי קיבל את השיחה. אם זאת פיקה אמבולנס יוצא תוך שנייה, אם זאת שקד בוריס יישאר שם עד הבוקר. לא יודע, מה אתם שואלים אותם על מד"א? רק נטע יודעת. לא, זה יכולת החקירה של בר. מי כמוה מבינה בהקלטות. כמה שזה עזר להם להבין ולפתור... היי, גם אני מכיר מישהי שמתנדבת ב... אה... לא... עזבו. גם תמוז הכירה, אבל... עזבו, איתמר. איתמר. תהיה דרמה, מיקי. אולי במחצית הבאה תהיה. תנו לה לחקור לבד.

אני מבין למה הוא חושב שהיא תרצה לצאת איתו. גם עומר ככה. מה, הוא לא יודע? בנות נופלות עליו. כולן. בנים נופלים עליו. עומר נודלמן שורצת סביבו. איתמר, קודם כל אל תיכנס לחקירות לא לך, ואל תטיף לבר. שנית, דברים לא חוקיים זה השם השני של בר. איזה יופי איתמר זורם. בנעלמים צריך לשחד אותם עם כל מיני דברים. תראו אותו! עזוב, איתמר, לא צריך. בשנייה אני מתקשר לפיקה וגילי והם יעזרו לי! בשנייה! אוקיי, גילי עסוק כרגע בשיימינג על מסעדות, אבל בשנייה! רק לא להתקשר לשקד, הבחורה מחורפנת.

אולי תמוז תתקשר לנדב... לוח זה באמת יותר טוב מבריסטולים. יותר נוח לכתוב. ושירה כזאת שחקנית נפלאה. שחקנית טובה ומהממת. מעניין מה יהיה במחצית הבאה, כמו שאני מכיר אותם- העלילה הזאת תיפטר, נעבור לעלילת הבחירות ושיקמה תקבל עלילה לא קשורה עם שירן סנדל. לא, בר שרלוק הולמס. הו! תראו. גם את תחמנית. על מה לצחוק? שנועה לא יודעת להקליד? שלא תדע. גם על מיקרונזיה אפשר לצחוק שעות. שחף? אוקיי. במובן מסוים הוא מעצב. הבית יעוצב מחדש. תערבי סבתים! אאוץ'! מיקי! קצת הגזמת! אאוץ', ניב! היא בהליכים, גם דן לא השיג חברות מעולם והם יסכימו אחד על השנייה. או הו! או הו! ניתאי! לא יפה! כן, ככה צריך לשיר את זה. יפה שזה עובד ככה. תחשבו שזה עומר שר, וששרים "שחלמתי על תמוז", ותקבלו את השיר ששמעתי בהשקה... אבל תמוז וחיוך מתחרז, לא שיקמה וחיוך.

תראו, מצד אחד יופי. מצד שני... אה... לא יודע, זה בטח יהפוך למעיק. באיזו משפחה? מאיפה באתם, מהכפר?

היי, שיקמה, זה לא השיר הזה! רגע, הטלפון היה של ניב? לא של שיקמה? רגע... אתה עשית מה? אתה... בן אדם, אתה לא צריך לקחת אשמות של אחרים. אתה דביל מספיק בעצמך.​

שיר m

Well-known member
זה יותר טלנובלה הדבר הזה. מהסוג המעצבן במיוחד.

YossihNew

Well-known member
הם צריכים לדעת איפה לשים את זה ואיך לבנות לזה.

כי הרעיונות עצמם לא רעים (האיחוד של תמוז וניב היה נחמד!).

למעלה