זיגי 3- פרק 51

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה בחקירה בעקבות הז'קט?

כמה תמוז תשמח על היעלמות המכונית?

איך דורי יסתדר עם מצב היד שלו?

והכי חשוב- איך מיקי עומדת להביך את תמוז בפיגוע האינסטגרם?

YossihNew

Well-known member
די, אמה... אה, בר... תודי שזה היה ג'וקי ואת רוצה לחקור לאן תמר נעלמה. תמוז ממש רוצה שהיא תלך ואני לא יודע מה להגיד. אז למה אתם לא מעדכנים לפני?! אוקיי, חוץ מזה שזה מגניב לראות את תמוזי שמחה לאיד. החשבון שלך מוגבל?! אימא שלך מוגבלת! איך אני אוהב את החיוך של תמוזי. יש לה לפעמים יציאות... אתם לא אוהבים את זה, מה?! סבבה, אל תאהבו את זה. אני אוהב.

או שתוריד מסכה, בוא ונשמח לאידך (פשוט המילה "שמחה לאיד" חוזרת על עצמה כל כך הרבה... הייתי חייב גם פה)

מותר להם? מי סידר את זה ככה? למה תמיד משטרה, תמיד משטרה איתם... תמוז שמחה לאיד. תמוז פשוט לא מבינה איך יכול להיות שהיא תמיד עונה למיקי והאמהות שלהן במערכת יחסים יותר שוויונית. החיוכים של תמוז. אני חולה עליה. לכו עם זה, לכו עם זה! לכו עם זה, זאת הדמות! לא, תמוז, לא ככה את מדברת עם מיקי. תאמיני לי שלא ככה. אוקיי, היא גם עצובה המון, תמוז. יש לה שני מצבים. או בוכה (מלכת הדמעות) או תחמנית. לאלה לא היה בכי, אז זה כבר שיפור. אוקיי, ומצב שלישי בלתי נשלט, החפצה של גבר עירום. טוב לכם?!

שיקמה, את שמה שם בולי?! בוודאי התכוונת לשים שם בוני! סוכנת למופת. וזה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה הממוטטת שלי! ובכן, כפי שאמרתי, שיער כהה יותר היה בדיוק הזמן להביא את ליהי סלע. שמצד אחד, השיער שלה הביא לה מלכותיות ושליטה בכיתה, בצורה נהדרת. מצד שני, גם לגלית גוטמן היה שיער לא ר... אלוהים אדירים איזה שיער. אלוהים אדירים איזו יפה היא. שיקמה, אבל חוץ מלהטיף לה על מערכות יחסים, את לא יכולה לתת לה עצה מעשית?! לכי לזה, לא לזה?! לבדוק מי מהם שולח הודעות בלילה ומי מהם צריך לראות מה הוא פספס?! רק שירי פרידות יש לך?!

מתי נראה את עילי, אגב? מה "אוהד"? לא אמור להיות "יועד"? ניתאי, אני מבקש לא להודות שוב פעם. אתה צריך להיגמל מזה. או הו... פיצוץ יהיה, יהיה פיצוץ. גם הפרצופים ששירה עושה נהדרים. אין, היא מאסטרית. היא הכי טובה שיש היום.

אני אמרתי לכם, תמוז נועדה לשמוח לאיד. נועדה לעשות את זה! פשוט... באמת, זה כיף לראות ככה את שיר זוארץ עושה את הדברים האלה. היא נועדה לשחק דמויות תחמניות כאלה. כולם צועקים שם אחד על השני. כולם. גם אתה ידעת לרדת עליה, דורי.

אח, שירה. מישהו פה נזכר קצת מאוחר! אחרי שהן ערכו את כל הבולי והבוני! ומה תחנה, אם זאת לא תחנת מד"א אל תערב אותה!

אופס. המוזיקה מאוד מתאימה. ממתי מיקי יודעת על... התכוונתי לעניין המנהלת אושר. היא יודעת, היא יכולה להגיד "אימא שלך ואימא שלי דיברו". וכמה פרצופים היו לה בקטע הזה. לא, אני לא אומר שתמוזי דו פרצופית. היא לא. דיברנו על המנהלת אושר, כן? היא לא יודעת שבמשחק האחרון של הפועל מרמורק, המנהלת אושר ותמוזי עשו עסקה מאחורי הגב של כולנו?

תאמינו לי, כבר נמאס לי מהצילום של החדר חקירות. כי הוא מתעקש להודות בדברים. הנה, למה הוא היה חייב להודות ולא שימצאו את זה פשוט?! ניתאי, אתה עד עוין. כמו פילבר.

העיקר זה שלא תבקשו מאימא של מיקי בראוניז. לא, הייתה בדיחה... איך אני אוהב כשתמוז עושה הבעות. מיקי, את ממש הרסת הכול. הצעקה של מיקי ענקית. תמוז בוכה יותר מדי בחיים. בגלל זה בזירה הדמות של שיר אמנם מתנהגת דומה אבל בסוף יש לה בכי אמיתי לגמרי, כי אני יודע לבנות דמויות ואני צריך שחקנים שישחקו אותן- שחקנים עם הבעות נכלוליות וזוממות.

או שחקניות עם שיער ממש יפה. ופוטנציאל ניהולי. והבעות פנים נהדרות! וכשהן מצולמות איתי עם זר פרחים כאילו אנחנו זוג למרות שהיא נשואה. וכש... עוד משהו כדי שלא אצטרך לדבר על דרור. אל תכריחו אותי.

ניב, בפעם המאה, היא לא גנבה את... אה... עזבו, אני אמרתי שאני מוותר על בדיחות כאלה. לא ישנים כבר יומיים מילא, אבל למה הם חוקרים את ניתאי בלי לישון?! גם כשתמוז סיפרה לך על החיים שלה... אה, על מריבות עם אחיה... אותו דבר... שמחת. היא יודעת להכין בראוניז שזה שיחוק.

כן, כולנו אוהבים אותה, יש כאלו ששרים שהם אוהבים אנשים אלף פעם. נסה משהו אחר. תכל'ס, אם זה היה עומר במקומו... הוא גבוה ממנה מאוד, נכון? אני לא מבין מה יש בשירה האהיבה שמושך גברים לא אהיבים. בינתיים רק שתדעו שאלון סנדלר במקום מאוד גבוה ברשימת בני הזוג שלה וזה אומר דרשני. אתה פוגע לה בכישרון הניהולי! עוד פעם זוגיות רעילה... את תפרצפי כמה שתרצי, את מלכה בזה. את ותמוזי.

תמוז- הולכת לים, וכל מה שהיא צריכה זה רק כובע ומגבת. לא בגד ים או משהו. לא. אוי, מיקי, את דוחה. ובוא, ניב, לא הגיוני שכולם במשפחה הזאת חולי עור. וגם לא יכלו להשקיע בפרופיל של תמוז?! לכתוב "תמוז" בלי תמונה זה לא להשקיע.

את נדיר לא ראינו קצת זמן. נדיר, את זה נותנים לבר. הוא צודק, אבל לא חכם! חכם זה להציע לבר. ודי עם משחק המילים הזה. אוקיי, תמשיך איתו.

היא יודעת כי היא התנדבה במד"א. היא מאבחנת פציעות. הסוכנת הזמנית הקבועה! אני מבקש, היא נהדרת ועם פוטנציאל ניהולי. כן, דורי! לא כל מה שאנחנו רוצים מתרחש! אני מאוד רוצה ששירה תהיה איתי כל הזמן ותדבר איתי כל הזמן, אבל אני מתפשר על שלוש דקות בלייב ותמונות! נכון?! עם כמה שזה ברור!

וואי וואי, משטרת אשמורת עובדת מהר היום. טוב, לא חשבת שתעבדי עליהם כל כך הרבה פעמים והם לא יגיבו... אל תדאגי, את נשארת בארץ ואת יודעת בדיוק מה זה אומר! לפתור תעלומה! רק הפעם עם מיכאל, שהוא מחליף את עדי והשפוט של יואב בהצגה.​

Roei152

Well-known member
מנהל
תמוזי המשיכה להיות נדחפת לעלילות עד שמיקרונזיה הביאה לה את עלילת התמונה הפוגענית ..
זהו אפשר להכניס את זיגי לרשימת הסדרות שבעונה הבאה שלה כב לא היו רלוונטיות לשם שלה ..

שיר m

Well-known member
הייתי אומרת ששמחתי לאידה אבל חינכו אותי טוב|טמבל|

YossihNew

Well-known member
אבל זאת תמוז!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא הכי מהממת כשהיא שמחה לאיד ומתחמנת!!!!!!!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
:-D
אבא שלי אוהב להגיד את המשפט "אין שמחה כמו שמחה לאיד" הוא לא טיפוס מחנך כמו יניב ארזי..
אל תשכחו שגם דורי מסוגל להיות אנטיפת.. בקיצור עדיף לנו בלי האחים ארזי.. שילמדו מהאחים אשכנזי מה זה להיות אחים...

YossihNew

Well-known member
דורי: "אותי חינכו כמו שצריך!"

גם דורי, ממש בסצנה הראשונה העונה: "ניב ותמוז הכישלונות האלה, וניתאי האפס הזה וסיוון הכלומניק הזה ונטע הבוגדת הזאת!"

שיר m

Well-known member
דורי זבל ותמיד היה, לא סובלת אותו

לתמוז פעם היה לב איפשהו...

YossihNew

Well-known member
תמוז נועדה לשמוח לאיד, שיר!

היא נועדה לעשות את הקטעים האלה!!!!!!!!!!!!!! זה עדיף פי מאה על לבכות!!!!!!!!!!!!!!!

דורי כן. גיבור מאוד לא אהיב. לפחות ניר הייתה זבל בחינניות!

Roei152

Well-known member
מנהל
הלו!!!! אבא שלי הוא אבא נפלא... יותר מתמודד מיניב ארזי על דברים...

למעלה