תמוז לא כועסת על דורי? ולמה הם ממשיכים להיות מעצבנים? מי מתבאס שסיוון טס? כבר לא זוכרים אותו. סיוון לפחות לא בכביש יותר. ביי, אה... אה... שכחתי.
אפרופו, אם הבחור הלא מוכר בינתיים תופס סצנות, נזכרתי שאתמול שכחתי מהמשך ההרצאה שלי! בושה! בושה עליי! אז ככה, מה שרציתי אתמול להגיד זה שאחרי שסוסי פרא עברה לעולם שכולו טוב, מיד יצאה שירה לוי והכהתה קצת את שיערה. השיער החדש היה בדיוק התחכום שצריך למען ליהי סלע, שגם את אימא שלה שיחקה אישה עם שיער לא רע בכ... לא נכון, הוא מקבל מונטאז'?! מה אתה, אמה ואלון?! בחייאת.
או שתוריד מסכה, מי פה זוכר כבר אותך (אני לא זוכר. נשבע לכם. לא זוכר. שייכנס לפתיח ונראה)
בסוף החבר של נטע ילך למעצר. והציניות הנפלאה של נטע היא בדיוק הזמן להמשך ההרצאה שהיה אמור להיות היום מלכתחילה! אז ככה, ליהי סלע הייתה בסימן מאבק. מאבק תמידי עם חוכמתה של אביב פנקס. מאבקי מלכות משובחים, מסוג שלא רואים לעתים קרובות, שהתבטאו למשל ב... המון אנשים לא היו רוצים להזמין את דורי. לא פופולרית, אהיבה! אהיבה, שיקמה! ומנהלת נהדרת. למרות שאולי בר יכולה גם.
נפלה עטרת ראשנו בלי תמר. מה הבעיה, אהיבה שלי? את מוצפת. מוצפת באהבה. מוצפת מרוב כישרון מדהים. תני לו, את רואה שהוא מסכן. נו, נטע, הבחור מסכן, אין לו איך לפעול. אין לו מצפן.
הן צריכות להיות תמוז ומיקי בסצנות מסוימות. מיגרנה זאת מיקרונזיה. אנחנו מדברים על השר? למה? אז תפני לבנט, שיתווך. אולי אם נפנה ליולי מכוכב הצפון היא תוכל להסביר. תמוזי? בוא'נה, תמוז תחמנית מאוד העונה. אני מתגעגע לאלה ולתחמנות שלה. לזה שיר זוארץ נולדה.
כן, את זה ראיתי. כן, מסיבת הפתעה. אתם לא יודעים שפה הוא צריך לארגן הפתעה לעצמו?! ככה זה עובד. תגידו, כמה יודעים כבר על שיקמה וניתאי? כן, תספרו ותרקדו לצלילי השיר של מרגי.
תמר שמבקשת עזרה! לא, זה סתם קול של ADD. תמר לא גנבה כלום, כלום! אין מצב בעולם הזה. תמר היא לא הבן אדם הזה! בחייאת, זאת תמר! היא לא תעשה את זה! לא! אין מצב!
איזו קנאה. ואחר כך אומרים שנועה לא רצתה את אנה בפסטיגל, תראו איך אנה מקנאה. ללאנדן, בר. ללאנדן. קצת קשה לי להיות בעד שיקמה בכל המצב הזה. כי גאיה. אתם יודעים. סבבה, תשירי לו את השיר שהיית אמורה לשיר עם ניב. הוא יהרוג אותו ואז ניתאי ייקח על זה את האשמה.
היא גרה פה, נועה. מיקרונזיה. שתחמם לה או שתלך לתמוז. אתם יודעים. היי, השר. שומעים שזה הוא. מאז שמש היא לא יודעת לשקר. מאז שמש. שקט, מיקרונזיה.
ניב, אתה... לא יודע? תמוז תמיד עושה סרטים, זה החן שבה. שמועות או אמת? תדעו לכם שהמשיבון של תמר דומה למשיבון של עומרי. "מי משאיר היום הודעות"?
תמוזי, את בטיקטוק? מאבקי מלכות. תמיד קורה. גאיה את שיר ואביב את שירה. תכל'ס? זה קרב זוגות שהייתי מת לראות. מה, תחשבו על זה! זה מסתדר נהדר! בסוף בר תעשה לה דווקא.
אני לא מאמין שניתאי לא עוזר במסיבת ההפתעה של עצמו. אגב, שירה שינתה עכשיו תסרוקת...? והז'קט ג'ינס...? לא צריך להתעניין בדרור. שיקמה כל כך גאה בה. רגע, כשהם יגלו ש... זה עלול לגרום למריבה.
כמה ימים היא נעדרת שכל כך הרבה דואר? טוב, היא אישה עסוקה. מקסימה ועסוקה. בר, תעזרי לנו פה...
דורי לא ניגן כבר?
את השר, את השר. עומר יסתדר, הוא מצא משהו בצבא. הוא גרוש? מה עם דינה לביא? תמוז א. ציתותים בע"מ!
התווסף כתם חדש, דורי? עזוב, אתה גם נשמע גרוע. רק לעשות טלפונים ולתאם דברים. אבל אני לא מבטיח שאני אעמוד בזה, אהיבה שאת. מישהי אחרת?! מי?! בר אולי. אולי.
הכיבוי של המוזיקה כשתמוז ובר נפגשות... בר מאורגנת בטבלה. בר, חכי עד שניב יתפרץ ויסביר לכולם על ההיעלמות של סבתא. שמרית אמרה תפוח אבל כתבו תפוז. תמוז די מאושרת. מכירים, מכירים. אני יודע, היא נחטפה, בר, תעשי טובה ו... אוי. האוטו.
אבל אין עוד שוטרת?! ואין עוד צלצולים בעולם?! אם היא לא שמה לב לזה היא חרא שוטרת. התאמה למי? לניתאי?!